用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人去完interview, 學校真係唔收妳個b呀? ...
go

有冇人去完interview, 學校真係唔收妳個b呀? [複製鏈接]

有冇人去完interview, 學校真係唔收妳個b呀?

其實真係唔明, d 學校interview係睇咩黎收生, 其實會唔會係人去都收架呢

有冇人已經知道唔收? 妳自己又認為點解學校唔收妳個b呢

醒目開學勳章

Re: 有冇人去完interview, 學校真係唔收妳個b呀?

我女女in左蘇浙唔收,可能因為佢有d怕羞,answer唔哂d問題啦

Re: 有冇人去完interview, 學校真係唔收妳個b呀?

queenie...

果日璁去寶血in果時... 佢點都唔肯入班房, 結果冇in到, 原來有少少發燒, 去左睇e生, 結果改左星期一先in..

唔知收唔收呢.. 妳地好多人都收到信啦.. 我未收到呀

我個女果陣就報3間!聖保祿waiting list、跑馬地寶血收

靜嵐MA
攪咩改個個LOGIN咁型   

QUEENIE

恭喜晒,寶血都係好野,呢間係咪妳首選   

CINDY

唔好咁擔心,好快有好消息   

金鐒媽...

噤靚仔金鐒點呀? 九龍區競爭激烈

我仲係度等等等~~     
‹ 上一主題|下一主題