用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 上星期六去in今日收到信.
go

上星期六去in今日收到信.

上星期六去in今日收到信.

我上星期六先去in,今日竟然咁快就收到信話取錄左呀.
係am class正取生, 不過要係9/11比$660留位費潻.
但係心目中仲有兩間好野.但又唔知中唔中,因為仲未in.
唉.....都唔知點算好???
今次真係有又煩無又煩    .
有無人同一樣狀況.
呢間學校真係醒話知你讀唔讀最緊要收左你錢先(留位費).

Re: 上星期六去in今日收到信.

ericbb

咁快??? 你幾點收到信架?  係咪寄掛號架. 我都係上星期六in架, 我係下午2:15pm,....希望我今日都會收到信啦. 我星期六去完呢間學間, 我真係好鍾意, 因為覺得佢地D老師好有愛心. 好好耐性.

ERICBB 寫道:
係am class正取生, 不過要係9/11比$660留位費潻.
有無人同一樣狀況.
When Otis BB in Baby House 歡迎參觀Otis B's World

Evolution6,
我係星期六早上10:15不過我地早到左少少.   
其實我地都係諗住大包圍間間試下咁,老師問我地PM會唔會考慮.咁DADDY吞吞吐吐話最好唔好啦.我地都忍唔住笑左出黎. 唔係寄掛號架.係平郵咋.
係呢你鐘意呢間學校D咩呀? 因為岩岩有個媽咪話呢間好易入,程度仲好淺潻. 搞到心大心細.    . 點知佢咁快今日就有信通知叫我地9/11去交留位費. 搞到心大心細.唉....因為心目中仲幾間都未in.例如:ST.C / 根德 / 宣道...... 到時人地收左咁就又白白浪費$$了   因為之前都試過報讀N1.白白無左$500   今次真係有又煩無又煩.開頭諗住去試下,無諗過咁快通知架.仲諗住大包圍,點知今次真係玩出火了.    .
如果你今日收到取綠你既心情都會變得同我一樣   

Hi, ERICBB,
我都同你一樣,上星期六in完,今日收到信9/11去交錢,點好呀,有冇mami可以比d意見?$660架.........
ERICBB,你會唔會交呀?我囡囡都係正取am.

linachoy,
   今次真係有又煩無又煩    你仲有無報其他呀.
我有呀! 不過仲未IN咋. 估唔到佢都幾醒唔理咁多收左你地錢先講 仲有幾日時間諗下交唔交錢好,又唔想浪費$660喎, 上次試過一次又係咁無左$500了.真係好慘!!你呢交唔交呀?

When Otis BB in Baby House 歡迎參觀Otis B's World

我想問咩叫"正取".....咩意思呢?

我想問咩叫"正取".....咩意思呢?

"正取"即係"正式取錄"唔係WAITING LIST,
你收到信未呀. 得閒入黎傾下

Dear Moms,

唔係麻?!
我都係

簽名被屏蔽

WE receive 3 "school letter" today in mail box

1) application form of Pui Ching
2) application form of  宣道
3) offer letter of 啟思小學附屬幼稚園

talkative, what another two choices you want?

I will pay as we (my husband, my helper and my son) all like this school after the interview.  Teachers and staff are very nice.  Classrooms are very well organized.  Toilets are clean.  I heard from some parents that their children really enjoy studying at this kindergarten.  

I will give up Keen Mind's interview this Saturday as my husband does not like its campus - very small and crowded.

We are still thinking whether we should attend St. Cat's interview this Friday as it's quite commercial.  It will have around 700 K1 students.  The campus will be very croweded and I am a little bit worried whether the school can take good care of so many students.  

我都收到啊。計埋呢間已經收咗三間啦,好煩啊。累計至今有三間,1) york, 2) 金巴倫, 3)啓思。天啊,有無人可以吡啲意見, 以上三間應該交邊間留位費呢???

I had interviewed on last sat. I am still working, so I am very excited.

I think I won't pay the registration fee if the school accept my son.

yesterday, i drive to TKO and passed via "Creative Secondary School" for preview... the campus is good and they will running "IB" system, which is very popular... (DBS and SPCC are going to add IB in near future)

I think that "Creative" has heart in its education direction. if we are committed and affordable to go via primary and secondary in "creative"... it would be happy education life for our kids..

Same case here.  4/Nov interview, today (6/Nov) receive letter (am class) and to be deposited by 9/Nov to hold the seat.  To our surprise, their action is sooooo quick.  We are confused whether to pay 留位費 or not as few kinders is going to be interviewed.    

ERICBB 寫道:
有無人同一樣狀況.

我仲未收到信呀...............好緊張呀.

我想問收到信既媽咪係咪全部都係星期六上午in架. 我係星期六下午2:45pm完成面試, 唔知係佢地未寄出信定係咩呢....好緊張呀.

如果啓思收我仔仔, 我應該唔會去星期五既st. cat同埋星期六既根德園和維記. 因為我覺得啓思真係用個心去教小朋友, 同埋好多野都係從小朋友及教育方面去唸. 我同老公都鍾意呢間學校.

Evolution6,

same as me. I didn't receive the any letter. I took the interview at 3:00 pm.

My daughter's interview time was 1:45pm and it was done around 2:00pm.  We're still struggling whether we take the seat or not.