用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6) [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6)

CMMANDY,

今次我

SandyHung,

當然我同事唔肯請啦,間公司仲話絕冇問題添喎。

CheaChea,

咁可以訂到幾多間房?訂唔訂到我地咁多家?

Coracora, CMMANDY,

見alalma玩得咁開心,我又心郁郁喎。咁你地玩開心d。Coracora,你係唔係經你老公公司訂架?6月30日都係一個唔錯既假期。依家同老公及班腳傾緊去。

CMMANDY,去長隆要成萬咁貴架?似乎唔係咁抵喎。

Yola燒下食左退燒藥又停下,跟住又燒下,但玩得食得,但見佢間斷咁燒左兩日,琴日帶左佢去睇醫生,醫生話佢喉嚨有少許紅,開左感冒藥俾佢,好彩係佢冇咳、冇鼻水。食左冇事咯。

alalma,

AlAl真係嚇人,佢真係好男仔,天不怕地不怕,佢同我家既肥仔真係幾似。

金巴倫英文小學暨幼稚園, York and 劍嗚, 有無媽咪可以俾下評語?  
金巴倫英文小學暨幼稚園, York and 劍嗚, 有無媽咪可以俾下評語? 邊間較活動教學? 口

SandyKL
你問邊樣係經公司訂 Yola 冇事la嗎.點解小朋友開心完都病ga.我個囝都咳同有小小鼻水.
長隆真係幾好玩架.我己經去個兩次"當然係小朋友覺得"但馬戲真係值得一睇

CMMANDY
去一次大陸都要萬蚊.不如"湯"左我.

SandyKL
我今次去長隆係主攻水上樂園同野生動物園.我朋友響番禺有車唸住叫佢司機車我地入去.如果吾得就包車.因為可以直接坐響車倒近距離喂動物.0甘會舒服d.   

coracora,

直接坐響車倒近距離喂動物, 咁正, 我都想呀! 但有沒有限制, 例如喂邊一類, 同埋d食物是否在動物園內買個d呢? 我想摸下隻肥西牛    , 仲有大象啊! 包車都好喎, 唔知坐到幾多人呢? 我6 大4小    .

CMMANDY

SandyKL,

Yola 無事就好了    , 我囡是昨晚才無咳咋, 今日就話飲維他奶,     , 妳都有興趣去黃金海岸, 咁一於大家度度喇!亞man 話因為星期一(8/7) 早機, 所以她們唔去黃金海岸喇!

Audreyma,

妳們下星期出發嗎?   

Dear all,

CMMANDY and Coracora多謝你既支持,若然攪得成就好熱鬧.

如果大家時間唔啱可以夾吓8月頭個星期.事關見大家亦有好多節目了.

CMMANDY,

唔該你幫忙,但為了時間上安排,我多數都改時間.

:  :

SandyKL,

Yola好番D味呀?   

ALALma,

換轉係我唔見咗個囝一樣驚到死,好明白你心情,好彩最後大團圓結局   

Audreyma and Man,

預祝旅途愉快,玩得happyD.
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

Coracora and CMMANDY,

見到AlAlma一家玩得咁happy,我都有D心動.

但好擔心會好熱同唔啱Qvi玩,請番來後報料.   
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

coracora 寫道:
CheaChea
嘩!我ga節目安排得非常"緊湊".30/6-2/7.去番禺水上樂園玩.7/7-8/7如果攪得成.又一個節目.14/7我老公上電視跟住又去宵夜.個個星期節目豐富.真開心.   

coracora,

你老公上電視?嘩!好型呀!乜嘢節目,等我哋做吓啦啦隊。   節目 幾時出街?   

CMMANDY,

嘩!你哋去長隆若一家大小去用成萬,好貴、、、、、、、   
呢個價錢可以四人去到泰國旅行。你對你家人真係好。 :wink:  :wink:

Coracora,

緊係正職果份啦,我老公話佢地公司有福利提供去祈福酒店,好似約$200+一間房。

我姑奶老公兩個侄仔、姪女都話長隆機動遊戲唔

cheachea
7月14日.晚上11:00"怪談"有線電視   
真係好想你攪得成.等d囝囡玩餐勁.

SandyKL
0甘你老公問左未呀.一個人可以訂幾多間房.
機動遊戲梗係吾岩小朋友玩la.泳水.喂動物.睇馬戲.食野先係我今次ga主打.唸起都開心.玩完番黎再同你地報告.   

coracora,

妳會唔會糸老公個邊試下抽呢    , 如果係, 要早d confirm 日期    .

SandyKL,

妳8 月頭ok 嗎? d 課外活動停到d嗎?     

cheachea,

我知道星期日ga 課外活動, 大概仲有6 堂, 妳上埋才決定轉時間,或是這2 星期已經準備轉呢?

8 月頭去黃金海岸, 我ok ga, 等大家回覆, 看下有幾多家庭, 再一齊玩, 不過星期日早上11:00, 會出來上課外活動啊!

洗成萬返大陞玩, 真是幾貴, 不過成家人一齊玩, 真是相當開心, 玩完再努力搵食   

Dear All,

愉景灣有沒有渡假屋呢? 唔知好唔好玩呢?    

Audreyma, alalma,MMWong, SandyHung, ManLam

妳們去唔去黃金海岸呀!    

CMMANDY

CMMANDY
煩請盡快約實係邊一個星期.我叫老公去攪.冇曰子點攪呀   

Dear all

暫定日期:28-29/7........請大家報名

coracora
CMMANDY 寫道:
coracora,

妳會唔會糸老公個邊試下抽呢    , 如果係, 要早d confirm 日期    .

SandyKL,

妳8 月頭ok 嗎? d 課外活動停到d嗎?     

cheachea,

我知道星期日ga 課外活動, 大概仲有6 堂, 妳上埋才決定轉時間,或是這2 星期已經準備轉呢?

8 月頭去黃金海岸, 我ok ga, 等大家回覆, 看下有幾多家庭, 再一齊玩, 不過星期日早上11:00, 會出來上課外活動啊!

洗成萬返大陞玩, 真是幾貴, 不過成家人一齊玩, 真是相當開心, 玩完再努力搵食   

Dear All,

愉景灣有沒有渡假屋呢? 唔知好唔好玩呢?    

Audreyma, alalma,MMWong, SandyHung, ManLam

妳們去唔去黃金海岸呀!    

CMMANDY

CMMANDY
請check pm

Dear all
你地有冇興趣攪船河呀!   

我暈船浪的   

coracora 寫道:
Dear all
你地有冇興趣攪船河呀!   
‹ 上一主題|下一主題