用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無人可以提供 English Time 的教育顧問電話給我 ...
go

有無人可以提供 English Time 的教育顧問電話給我 [複製鏈接]

有無人可以提供 English Time 的教育顧問電話給我

有無人可以堤供 English Time 的教育顧問電話給我??!
如可以的話, 請將電話 PM 給我, THANKS ...
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

Re: 有無人可以提供 English Time 的教育顧問電話給我

我用緊ET,覺得現在的顧問幾好。
你可以contact 她看看。請check PM。

Re: 有無人可以提供 English Time 的教育顧問電話給我

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

My consultant 都ok架,係 District manager,全公司佢做得數1數2耐.如仲揾緊可PM我.

我個教育顧問就唔好啦又係成日搵唔到人

我套ET其實唔係幫個district manager買嘅,只係我以前個consultant無做,pass 咗比個DM跟我.講真佢都無call我架,不過我次次call佢,佢都會花時間同我傾,我覺得都算好.

簽名被屏蔽

我果個Eng. Time顧問好好人,又送好多野俾我!
又現金券又教材又贈品...
無你地講到咁差,跟得又足,其實係睇邊個姐!
唔係個個都係咁!

celia_ip ,pls check your pm

我又係唔好彩的一個啦......  我買左成年,個教育顧問都無搵過我!    宜家阿仔又唔睇,搵佢又搵極都係留言,留左又唔覆.......公司又話佢放假...開會...見緊客........ 啲playgroup 又屎......唉!!!!  各位都係小心呀....我o個  個都你manager 黎嫁....中年肥佬,四眼的..... 小心...小心....

點解咁唔好彩?
無覆過你呀?

hello1999 寫道:
我又係唔好彩的一個啦......  我買左成年,個教育顧問都無搵過我!    宜家阿仔又唔睇,搵佢又搵極都係留言,留左又唔覆.......公司又話佢放假...開會...見緊客........ 啲playgroup 又屎......唉!!!!  各位都係小心呀....我o個  個都你manager 黎嫁....中年肥佬,四眼的..... 小心...小心....

文里文靜 寫道:
我果個Eng. Time顧問好好人,又送好多野俾我!
又現金券又教材又贈品...
無你地講到咁差,跟得又足,其實係睇邊個姐!
唔係個個都係咁!

celia_ip ,pls check your pm

pls send me the details, thanks.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

I'm a lucky one and my 教育顧問 are very good.  Even they still contact me sometimes and update the child-caring info. to me and do follow up (I bought ET for 2 yrs already). Even sometimes they are still give/post me small free gift like stickers, booklet, sample DVD..... when I met them in book fair, BB fair.... etc.  That why I feel that the services of ET is quite good.

Do you do the complain to ET directly for those poor quality 教育顧問?

咁可唔可以投拆佢?
mana1 寫道:
找好顧問都要講彩數,好彩就大家都受惠,唔好彩就自己同子女受罪,有D sales只在付你買唔買,收在commission先算,在你未簽合約之前,簡直講到天花龍鳳、又話之後會keep住follow你嘅小朋友嘅情況、又話有問題幾時都可以call她,幾夜都唔怕,總之佢把口簡直(浪)過油,我D師奶仔點夠佢講,有一樣令我最激氣的是佢講過如果我小朋友用咗呢個ET教材一個月內無咩進步或沒有興趣的話,我可以return番比她,她會全數比番我,那刻梗係覺得有箸數嘛,比箸你們都會心思思簽紙啦。這一筆簽咗之後簡直是惡夢開始,之後一個星期我覺得呢個教材不適合我小朋友想return番,但那位楊小姐已推翻之前所講的說話,之後再找她已玩失踪,總之講到好似係我有問題、我講大話咁。所以十分之氣憤!!!有時唔係$$嘅問題,是她的誠信、行為有問題。     

mama 1,

咁o岩我個顧問都係RUBY YEUNG呀, 真係永遠都搵佢唔到。我想問佢羅個Schedule o者, 由亞仔未夠兩個月等到依家六個月啦, 都未收到。中間搵過佢n次o架啦, 都係搵唔到。

Money,

請妳pm妳個顧問資料俾我, thanks.

其實可唔可以轉顧問o既呢?

janho 寫道:

我都轉咗啦.

不如各位用緊既媽咪都可以post埋你地覺得好既Sales的名字出來, 一來可以表揚下佢地!!!!!!

而唔好個d大家都要小心小心~~~~
http://lilypie.com][/url][/url]

pls check your pm
janho 寫道:
Money,

請妳pm妳個顧問資料俾我, thanks.

我個sales 姓梁既, 而家好似大緊肚, 佢好好人ga....所以我都算好彩
http://lilypie.com][/url][/url]

子健媽媽 寫道:
我個sales 姓梁既, 而家好似大緊肚, 佢好好人ga....所以我都算好彩

一樣,姓梁,大緊肚,I think is the same person.
‹ 上一主題|下一主題