用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有五,六歲的小男孩入來8吓
樓主: hugomm
go

有五,六歲的小男孩入來8吓 [複製鏈接]

Re: 有五,六歲的小男孩入來8

個仔今天幼稚園有視象同英国小朋友fee 講. 你地的幼稚園有冇

聰聰媽媽:

飲加瑩素

你好呀!kerobobo.你講0固只係邊度可以買到呀?叫咩名呀?我屋企大佬瘦到好似藤條咁.運動量极大.胃口极細.唔叫佢食飯,成日凈飲水得啦.阿妹0既腳都粗過佢.我好心急呀.想囝囝肥番D.
快樂的甜芋快樂的甜芋

甜芋 :
HIHI!
我個仔飲個隻叫七海健兒寶,係維他命魚肝油,一般藥房,屈X氏,萬X都有得賣,食1,2日之後個日已經好明顯胃口好左,不過要日日食,停左幾日又會打回原形,不過又唔好過量,聽講魚肝油吸收唔哂會積係個肝入面,我呀嫂朋友個仔食到好肥,佢仲叫個朋友唔好再比佢個仔食啦.
我個仔食左叫好睇番D,之前睇見佢真係不堪入目,而家仲KEEP住食緊,妳可以試下睇下,希望妳呀仔變肥肥
甜芋 寫道:
你好呀!kerobobo.你講0固只係邊度可以買到呀?叫咩名呀?我屋企大佬瘦到好似藤條咁.運動量极大.胃口极細.唔叫佢食飯,成日凈飲水得啦.阿妹0既腳都粗過佢.我好心急呀.想囝囝肥番D.

今日仔話常識得60分,點算呢?我要找補習嗎?
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

醒目開學勳章

My son have the video conference on this Sat with the American 小朋友. Is your son study in St. Lorraine (Yuen Long ) ah?
hugomm 寫道:
個仔今天幼稚園有視象同英国小朋友fee 講. 你地的幼稚園有冇

NO, IS YORK SCHOOL

醒目開學勳章

hugomm 寫道:
NO, IS YORK SCHOOL

He he, I think u don't know la, they are the same group ar! This video conference will incharge by Mrs Fung's son. And my son as a lion dancer on that day.

Hi my son is u3E  you la?

醒目開學勳章

hugomm 寫道:
Hi my son is u3E  you la?

Hi my son is u3B but in Yuen Long St. Lorraine wow!
‹ 上一主題|下一主題