用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 校車招標服務(急.急.急)
go

校車招標服務(急.急.急) [複製鏈接]

校車招標服務(急.急.急)

想請各方好友可否提供可靠, 有服務, 專業既校巴公司資料. 本校將在明年一月閞始轉校巴公司. 現希望有新公司(招標).請幫忙提供有關校巴資料. 非常感激.     

Re: 校車服務(急.急.急)

家晞媽咪:

間學校仲咩轉校車公司呀?出現問題呀?

愛是永恒!但願我兩個寶貝仔健康快樂,做個開心快樂人!

醒目開學勳章 王國長老

我女女幼稚園用冠忠, 大集團服務可靠
而家用佳景24013695, so far都唔錯
我知國際學校有d用jackson coach, 不過好似細車多....

唔派大架的用城巴呀(佢好似九成都係雙層), 好多國際學校唔用冠忠就用佢, 勝在巴士夠多, 壞一架都好快好快有支援, 不過張背就乜乜左d.

聽聞雅高都ok, 陳添都算係咁, 得十零人都肯做. 但陽光就......
明年可以做媽媽,真開心!!

Re: 校車招標服務(急.急.急)

小兒的學校的校車用的是開大 23091113,車很新,大及清潔,保姆很有禮及細心.今年加價幅度不很大,今年加了$10(不是長程線),課外活動後有專線到一些地鐵站和近的區域.

Amen

Re: 校車招標服務(急.急.急)

真係唔該晒幾位媽咪既資料, 希望可以盡快搵到盡責既校巴啦, 不過都要等招標. 如果再有相關資金可再sent上來bk啦, 唔該.      
‹ 上一主題|下一主題