用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立小學 測驗,考試
go

測驗,考試 [複製鏈接]

測驗,考試

hello,我想問下17-10-2006中文小測會測咩?係咪都會計埋落成績表,同埋點解無比範圍溫?會測咩呢?請各位家長幫幫忙回答下.唔該哂.

Re: 測驗,考試

唔會計落成績表ga!!!!  有比範圍ar!! 一張粉紅色紙釘係手冊度既!!!!!! 尼個測試係幫同學溫書咋 !!!

唔該哂你呀 713050,我都估到你會答我問題,我見好多家長有問題你都好肯同好快幫手,仲有真係唔該哂你上次話我知校服問題,不過我都係買唔切運動jacket,我仲想請問下冬天係咪可以著自己買的藍色厚褸返學,我意思係學校裡面著,又再麻煩你啦,thank you very much.

jasonlai ,

you're wallcome , 不過比你咁易估到, 我咪好無面, 以後唔答你啦,         講笑咋, 你地d問題, 橫掂我知咪大家分享吓囉, 你係咪想要運動jacket 呀 ? 家教會重有d衫未賣晒ga , 你想要既我幫你問一問ar !! 街外既冬天褸唔記得14定12度以下先可以著ga , 所以如果你個小朋友係怕冷既都係買件校褸穩陣d , 如果你真係有興趣買舊校服, 再call 我ar !!!  :  :

HELLO 713050
我都知你會幫到我,唔好嚇我呀,你唔幫我都唔知點算啦,咁就又要唔該你啦,我想買校褸同運動jacket ,真係好唔該哂你.講真好彩識到你.THANK YOU SO MUCH.

jasonlai ,

pls check pm

街外既冬天褸唔記得14定以下先可以著ga  

各位媽咪,我想請問一下,今次測驗係咪真係純粹幫小朋友溫習,完全唔會計算任何分數到成績表上,大家對小一家長分享會要咩意見?我個人就覺得學校好主觀,不斷話比我地知學校要求,叫我地要配合同接受,我地唯一可以選擇就係讀定唔讀,唔好打算比意見叫學校去有所更改.我又覺得學校太少同家長溝通,所以家長會當日大家都好似蟻見蜜糖一樣,我都係家長我好明白,所以我就覺得溝通多D就唔會咁,

jasonlai 寫道:
我個人就覺得學校好主觀,不斷話比我地知學校要求,叫我地要配合同接受,我地唯一可以選擇就係讀定唔讀,唔好打算比意見叫學校去有所更改 ![/img]

絕對讚同 !! 在未換校長前, 已經有人叫我唔好比個細女讀, 依家換左校長已經好好多ga 啦, 個校長已經係比較聽家長講野 !!!  以前果個, 你好小會見到佢!!!!
‹ 上一主題|下一主題