用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教林金殿紀念小學 後侮小兒入了這小學..........
go

後侮小兒入了這小學.......... [複製鏈接]

後侮小兒入了這小學..........

政策混亂,校務處十問九唔知又無禮貌,部份老師常粗聲粗氣對學生及家長,為免小兒受罪,有時激氣也要忍氣吞聲,書包超重,巳向校長反映,亦冷言相向,真是十分無奈...............  

我就覺得唔係喇

不過有時校務處真係有d無禮貌

不過校長都幾nice喎

邊個老師??

今時今日,咁o既服務態度,重可以生存,真係家山有福

做好準備
預防流感

衛生防護中心 : http://www.chp.gov.hk

對呢間學校印象一般啊…無咩特別突出

你又知第二間小學無呢D問題?
間間小學都有自己本身的問題架喇!
邊有一間一D問題都無架!
申報下!我都有小朋友讀緊呢間。
校務處—我打電話去退飯,又唔覺態度差,又唔覺十分好。
至於老師—對住成班細路有時都好勞氣架。至於對家長,我又唔覺粗聲粗氣。
書包重—一時時啦!不過我有時都覺得好重架。
政策混亂—都係一時時啦!有時又真係幾亂。
不過都係呢句—世事無完美。
一個家長覺得好又唔代表其他千幾個家長覺得好。
大家包容一下啦!
夜來幽夢忽還鄉, 小軒窗,正梳妝。 相對無言,惟有淚千行, 料得年年腸斷處、 明月夜、短松崗!

你有時間或許睇睇基福討論區,嗰D老師先係極品,有D讀咗4年都頂唔順轉校,小二就比老師駡到"爬街",伸掉埋D功課薄落地....

我仲諗住入唔到仁立或仁紀就讀呢間, 睇黎要重新考慮!

醒目開學勳章

我都諗住係呀。。。。請問許大同會唔會好D呢??
原帖由 Michelle2306 於 09-12-21 16:08 發表
我仲諗住入唔到仁立或仁紀就讀呢間, 睇黎要重新考慮!

佛教林金殿

初時呀女返呢間學校,上網serch呢間學校的談論,但有關的談論其實太少,唔知D人係唔係走曬去仁立,仁紀呢?

我覺得呢間學校冇問題,呀女話老師有d好好亦有d對學生比較有要求,其實邊有十全十美呀.校務處d人,我估係個別例子,因為好同唔好我都同樣見過,反而我覺得而家個校長好好呀,雖然只係2年時間,但我覺得佢好績極,而家小二同小三有2班中文科以普通話教中文,呀女上左一年普教中,我個女D普通話講得唔錯肯定好過我.而3年班開始有精英班(以前冇家),4-5年班精英班有2班仲話以全英文上堂,到時唔知呀女入唔入到呢?

有冇佛教林金殿家長可以談論

上網serch呢間學校的談論,但有關的談論其實太少.分享一下在學校的全部.

如果仔女不幸入到依間學校,快啲揾機會轉去其他學校好過啦!

BabyGirlMaMa, 可唔可以具體d講下呢間學校衰d 乜??
‹ 上一主題|下一主題