用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問大埔安基司 or 大埔英藝好嗎? 請給點意見 ...
go

請問大埔安基司 or 大埔英藝好嗎? 請給點意見 [複製鏈接]

請問大埔安基司 or 大埔英藝好嗎? 請給點意見

剛攞報名表唔知讀邊種好, 如讀國際班又怕她應付唔到, 真的好煩, 我咩都唔識第一個, 希望有 mami 幫我萬分感謝 thanks!!!!!!!!!!

Re: 請問大埔安基司 or 大埔英藝好嗎? 請給點意見

FEB:

其實國際定主流班, 好視符將來想小朋友讀普通定國際學校.
因國際班無學寫中文字, 如果將來去一般小學, 真係幾難追o架.
我已經去安基司報o左名, 英藝唔會考慮, 因為我認識的朋友都話呢間學校比較商業化.
如想知道更多有關安基司的料, 可到以下討論區:
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=696483&forum=65&339

邊間好D,好難段定! 亦有很多人話安基司商業化!
所以我間
‹ 上一主題|下一主題