用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 2 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 2 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦

頭先同昕昕講電話, 佢話候老師今日番咗嚟, 不過好快又走咗, 應該出咗院嘞.

崇真好似好多老師都病咁...仲有小朋友又病.  
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

snoopy 寫道:
個閃電王蛋糕我在太子那間[貴族餅店] 見過. 佢地好多款都有, 我簽名欄的princess都係在此訂的

Thanks snoopy!
貴族餅店 -  I miss their cheese cake.......   

lam's-mother 寫道:
整咗大半啦....不過D 手工就    同埋我果個唔係吊飾唔知怕唔怕呢?

我見上年用完佢有條魚絲繩咁串住O左O羅返來喎...學校真係會吊起呀!    你有冇位打"LUNG"?
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

一家三口 寫道:
[quote]
羊媽媽 寫道:
各位K2, K3家長:

我是K1的家長,有野想向你們請教。如果要在上學期間請2-3天假去旅行,要怎樣通知學校,電聯或是要寫信呢?

謝謝!

羊媽媽

我會寫信+在放假那幾天的日子, 於手冊內註明. [/quote]

我上年就係寫O左信通知老C, 老C 話下次唔駛咁FORMAL, 打個電話就得啦......可能各個班主任做法不一.     
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

jennie > check pm!!
其實係一家四口子

mamamui > 我諗妳今晚或明天都要開part III 啦!   
其實係一家四口子

HI ALL : 今年promise 左囡囡去食聖誕節自助餐, 有o麥好介紹呀?
其實係一家四口子

一家三口 寫道:
mamamui > 我諗妳今晚或明天都要開part III 啦!   

下午突然靜左, 2000 大關尚未破....
Anyway, 5想大家傾到慶合合時轉來轉去, 我e+ 就去開......

好野! part 3!                 :-
其實係一家四口子

請過來 Part 3 繼續 -

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

我路過,因為我有個表妹讀緊k3,
佢話學校有個旅行要hk$100 車錢.
我想知佢有冇講大話

Mrs.Yellow 寫道:
[quote]
johnny_falcon 寫道:
想問嚇, 幾錢位

請問你係邊位?[/quote]

mamamui 寫道:
ANGELCHANMA, Cheerful12, Adrain 媽媽 -
希望小朋友們早日康復!

carcar - 你個閃電王蛋糕好正! 阿女見到一定發癲!
請問邊樹有得訂?  

貴族
‹ 上一主題|下一主題