用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 特別嘉賓密針站
樓主: Jamesmama
go

特別嘉賓密針站 [複製鏈接]

Re: 特別嘉賓密針站

早晨呀 ansonhei,

點解妳唔星期日去, 有helloween d 人物打扮喎, 我本想帶james 去, 但爸爸怕會再發生上次不快事件, 所以冇去, 我好小同d 卡通人物影相, 我打算星期三請一天假去影, 唔知妳去唔去呢, 如果妳唔去, 我單拖自然去咋 :
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

Ansonhei

馬鞍山係唔係搭kcr就得架啦, 我未搭過馬鐵架, 係唔係大香鄉呢

腸胃炎好返曬啦, 謝謝
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

bowiema

美foo 亦發真係好正, 2隻crad $42 我仲用美色成功減$2 tim    有間幾大的凍肉店d鮑魚$15一包好好食, 真係好係真鮑, 我叫我同事幫我買2包中秋節整比老爺食, 佢生日呀, 當然唔話佢知幾錢啦

早晨呀!!!
占媽,
唔好意思,呢幾日公司要整電腦,幾日冇上去私竇蒲,又未約你今sun點,真係辦事不力,我同ansonhei,looloo今sun會先早點入白石,大約1:00左右係馬安山等,你會同我地入去先嗎?如果唔係就下一轉,lam2hei同bowiema會大約3-4:00入來,我地會燒黃昏bbq。

sandy

唔好話辦事不力啦, 大家咁老友, 係唔係 :wink:

ansonhei 問左啦, 我又答左啦, 溫書啦 :wink:

Jamesmama 寫道:

點解妳唔星期日去, 有helloween d 人物打扮喎, 我本想帶james 去, 但爸爸怕會再發生上次不快事件, 所以冇去, 我好小同d 卡通人物影相, 我打算星期三請一天假去影, 唔知妳去唔去呢, 如果妳唔去, 我單拖自然去咋 :

你可唔可以改放星期四呀
我果日要請假湊仔女呀!!
99要睇醫生(覆診)....

可以呀, 咁妳會幾點去 ?
Ansonhei 寫道:
[quote]

你可唔可以改放星期四呀
我果日要請假湊仔女呀!!
99要睇醫生(覆診)....[/quote]

[size=large]Good Morning....  

Jamesmama,
我今日放假, 今晚係學校見你lak...

果間海鮮係我媽媽買開ga, 同佢地好熟ga....heehee.

今朝一早去咗adrian學校, 幫bowie交小一表啊, 我係第3個交呢!!  

Jamesmama,
好呀   
我要接埋亞仔放學先可以去,
我諗最快都要一點幾,
到時電聯啦!
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1157.gif[/img]
就快有可以見面啦   

[quote]
可以呀, 咁妳會幾點去 ? [quote]

Jamesmama,

"2隻crab $42" 係咪大閘蟹呀   
以你既美色.....無理由減得$2......咁少架??   
咁d蟹好味嗎?   

Ansonhei

我自己入去老廸先, 妳來之前先CALL 我, 妳知啦, 可能我HONEY 唔放我去 :wink: [quote]
Ansonhei 寫道:
Jamesmama,
好呀   
我要接埋亞仔放學先可以去,
我諗最快都要一點幾,
到時電聯啦!
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1157.gif[/img]
就快有可以見面啦   

[quote]

唔係大閘蟹, 係花蟹. 好大隻架, 好好味. [size=x-large]

妳估我重係18, 22 咩, $2 好勁架啦

Jamesmama,

大閘蟹同花蟹, 我兩隻都好架...
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1213.gif[/img]

, 星期四我地到老迪就call 你!!

[size=x-large]Good Morning!
[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_15.gif[/img]

噚晚, 兩位有矛專心
上堂ar       
Bowiema 寫道:
[size=large]Good Morning....  

Jamesmama,
我今日放假, 今晚係學校見你lak...

果間海鮮係我媽媽買開ga, 同佢地好熟ga....heehee.

今朝一早去咗adrian學校, 幫bowie交小一表啊, 我係第3個交呢!!  

[size=large]Morning.....  

lam2hei,
我地梗係好留心上堂啦, 我地無傾計ga....

[size=x-large]Jamesmama,你去左bank樹呀?仲唔浦頭ge?     

Sandy,

jamesmama 今日放假啊......

返左工啦, 今日同明天都放上午, 我去左玩yoga呀. 明天早上去跳belle drance

[size=x-large]Hello!

Jamesmama,

我以為你放假,
仲想講下你壞話tim   
‹ 上一主題|下一主題