用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 *緊急轉校*請問元朗邊間幼兒園比較好*請幫幫忙* ...
go

*緊急轉校*請問元朗邊間幼兒園比較好*請幫幫忙* [複製鏈接]

該用戶已被刪除

*緊急轉校*請問元朗邊間幼兒園比較好*請幫幫忙*

Re: *緊急轉校*請問元朗邊間幼兒園比較好*請幫幫忙*

我想問下妳既仔仔而家讀緊元朗邊間幼兒園,因為我好希望能夠幫到妳。

hi rainbow&so:
你仔仔是否有過度活躍?你可以去水邊圍村有間協康會幼兒園(但間學校是收一些有問題學生),希望可以幫到你,因我有個朋友之前亦是同你差不多,不過我想知你讀緊邊間幼兒園?可否告知.
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

Hi Rainbow & So ,

我個人覺得元朗聖公會肖珍幼稚園,因為我兩個姨甥都係到讀,讀得很開心.

‹ 上一主題|下一主題