用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有沒有人收到音統署的初級樂器班面試信? ...
樓主: dorothy
go

有沒有人收到音統署的初級樂器班面試信? [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 有沒有人收到音統署的初級樂器班面試信?

係呀,我會同我仔去呀.
希望今次會見到啦
我個日聽力試金精火眼都見唔到looby仔呀
I&IMom 寫道:

yes ah.....so we may meet there la!  Will u go with your son on that day??  ....let me ask looby whether he'll go sin!     

各位mami,

請問有得interview的話, 成功幾会有幾多? 即?%或在interview中收多少人.

thank you for u reply

除左睇手之外, 會唔會問問題架

neighbour931 寫道:
無錯, 佢會睇下小朋友既手指 比例同關節.

除左個個都係做果份卷之外,應該唔會介定個小朋友有無學過,有學過都唔會有著數的
gigibb 寫道:
除左睇手之外, 會唔會問問題架

[quote]
neighbour931 寫道:
無錯, 佢會睇下小朋友既手指 比例同關節.
[/quote]

我都想知呀!     
maychoi 寫道:
各位mami,

請問有得interview的話, 成功幾会有幾多? 即?%或在interview中收多少人.

thank you for u reply
該用戶已被刪除

我昨天收到信,但時間是星期日上午9:30,囡囡要跳芭蕾舞,想改遲一小時,是否可以?

我都想知會唔會問佢問題呀?
該用戶已被刪除

‹ 上一主題|下一主題