用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?
樓主: linwailin
go

想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢? [複製鏈接]

Re: 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?

yuetmama,
Thanks.  我最後都買咗短袖, 有靚女sales姐姐示範, 原來俾想像中易除易著.

yuetmama 寫道:
Aeroskin短袖係唔係只得後領拉錬? >> seems YES

[quote]
danielboy 寫道:
囝囝舊年游到Dec, 著TYR短袖連身都話唔凍, 但今年打算游晒成個冬天, 想買件好少少.  請問Aeroskin短袖係唔係只得後領拉錬?  我鐘意前面拉錬方便除, 但游水我始終唔鐘意長袖.
[/quote]

Dear All,

想問下下身, 妳們會著返泳褲嗎? 現在煩緊d水會沿下身上到身內嗎? 咁樣會失了保暖作用嗎?   

danielboy

你囝囝咁叻舊年游到Dec, 著TYR短袖連身都話唔凍,
不過早二日去泳池我都覺得D水涷, 又唔識話買件保暖衣比個女喎, 在那裹有TYR短袖連身賣呢 ?

danielboy 寫道:
囝囝舊年游到Dec, 著TYR短袖連身都話唔凍, 但今年打算游晒成個冬天, 想買件好少少.  請問Aeroskin短袖係唔係只得後領拉錬?  我鐘意前面拉錬方便除, 但游水我始終唔鐘意長袖.

各位mama,
我都想知在哪裡可以買到tyr, 因我行旺角都買不到

HELLO FUNNHAN

你去九龍灣"泳泰"啦...
之前我個教練帶我去..
真係有好多TYR 呀! & 比街買平好多!
泳泰 TEL: 27599519
你打去問問個地址啦....

VANS

funnyhan 寫道:
各位mama,

VANS
想請問tyr 的料是不是也是潛水料,質料和goma 係唔係差不多。

醒目開學勳章

想請問裡面應該買邊款泳衣打底, 邊度有得買啊?

LINWAILIN

TYR係有潛水料
不過質料就唔知係唔係GOMA 一樣...
我諗都差不多掛

VANS
linwailin 寫道:
VANS
想請問tyr 的料是不是也是潛水料,質料和goma 係唔係差不多。

HI...JANICEYIU

我覺得冇話穿著邊款泳衣打底好.
穿著平時的泳衣就OK啦

VANS
JaniceYiu 寫道:
想請問裡面應該買邊款泳衣打底, 邊度有得買啊?

岩岩去左太平洋, 原本想買aeroskin長袖保暖衣, 但依家得75折. 後尾聽到另1位媽咪問原來o係某d泳會學游水可以有7折.

有無媽咪知道係邊間泳會 駛唔駛出示學費單/泳會學生證......之類先可以有7折
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

funnyhan 寫道:
各位mama,

將軍澳新都城三期L2

各位媽媽
地址 九龍佐敦志和街13號地下(佐敦地鐵B2出口,出了地鐵後直行轉左,便是志和街)
電話 27719195

這店話要有同會教練介紹才有7折. 有無教練好介紹

岩岩去左太平洋, they said 20% off only.

Dear all,

Could anyone tell the exact address of "太平洋" ???

望落兩格咪見到囉。   

Thanks, as I though it's different from "Tai Ping Yeung", now got it.
‹ 上一主題|下一主題