用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 ...
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

不過...緊記
唔好發

開口夢   
Jamesmama 寫道:
lam2hei

如果冇問題我今晚再發過 [quote]
lam2hei 寫道:
無問題ar

正所謂~~
不在乎天長
地久, 只在乎曾經
擁有~~即係
回味     發夢又唔駛
負責, 我好鍾意做
夢架 [quote]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

lam2hei,

你真抵

錫, 笑c 我  

[quote]
lam2hei 寫道:
不過...緊記
唔好發開口夢    [quote]
lam2hei

如果冇問題我今晚再發過 [quote]
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

占士媽,

你好鍾意方力申ga?

係呀, 如果唔貴我想包佢做好x仔 我d同事都知, 有時小方做magazine front page, 佢地會買比我睇
Bowiema 寫道:
占士媽,

你好鍾意方力申ga?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

我好鍾意方力申....

我公司個office boy 佢女朋友係英皇保母, 亞嬌真係同小方架.亞sa真係同中基.

[quote]
Ansonhei 寫道:
我好鍾意方力申....

[quote]
我公司個office boy 佢女朋友係英皇保母, 亞嬌真係同小方架.亞sa真係同中基.

[quote]
現在仲係唔係一齊???
亞嬌同小方   

唔係啦. 同餅干女一齊.

小方張會係我架(唔知衰, 樣衰衰, 今晚發個春夢就係我)

bye bye la   
祝你發個好夢 la   

占士媽,

希望你今晚夢見佢..... 而我就要夢見明道....   

明天我放假同囡囡去做body check
有時間就上

希望你囡囡
pass checking
   [quote]
Ansonhei 寫道:
明天我放假同囡囡去做body check
有時間就上

[quote]

哈哈!!我得喇!!       
碗麵正唔正呀   

Ansonhei

嘩!!!!!!厲害..........我亞仔一定流口水.........下次叫佢開學跟仔亞女返屋企先.........   

bowiema:

一見到part3.......有d感慨........兩年前我地就係li 個時間.......在這兒相識的........

這個暑假.....本來我乜都無同亞仔報,以為自己會得閒d.....點知,仲忙過上幾年........這兩日,亞仔開始帶"矯視忍形眼鏡"......好鬼煩......

小孩子的天空 寫道:
這個暑假.....本來我乜都無同亞仔報,以為自己會得閒d.....點知,仲忙過上幾年........這兩日,亞仔開始帶"矯視忍形眼鏡"......好鬼煩......

"矯視忍形眼鏡"  
係for近視 / 遠視 / 斜視 ....小朋友要帶忍形眼鏡...
好難攪....    

多謝你欣賞碗麵, 比多碗你睇:

小孩子的天空,

係啊.....不經不覺我地轉眼就識咗2年, 大家仲有大家既仔仔就甘做咗2年同窗, 渡過2年寒暑了......你是我在這校第一位認識既家長呢!! 我地仲約埋一齊去迎新日+家長會.

點解阿仔要帶隱形矯視眼鏡啊? 早2日我先聽d同事講, 新坡果邊就係有小朋友帶住黎瞓, 點知係會有細菌, 係咪唔好ga? 我都唔係太熟識, 只係早2日聽同事講過下jar.

哈哈!!!
move 左2絛蟹柳,
好似呃人咁tim   

好野唔好比佢停...
嚟多碗(其實係)米粉
‹ 上一主題|下一主題