用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問邊間音樂啟蒙班好(通利或柏斯)
go

想問邊間音樂啟蒙班好(通利或柏斯) [複製鏈接]

想問邊間音樂啟蒙班好(通利或柏斯)

我想問下有冇人參加過 通利琴行的 音樂小天地課程(3歲)
或者 柏斯琴行 的 小小莫札特啟蒙班? 如有, 想問下覺得好唔好.

Re: 想問邊間音樂啟蒙班好(通利或柏斯)

柏斯我就未試過, 通利Music Wonderland就已經完成, 我覺得幾好, 我囡囡好開心! 不過每個小朋友性格唔同, 我亦有朋友話覺得好悶quit o左! 所以真係要親身試下先知!

cherriemama,
聽講通利係咪要好早排定隊報名? 要唔要交報名費?

有冇人試過參加柏斯呢?

Music Wonderland要排好耐o架! 想當年我囡囡1.5歲就排定隊報名, 3歲可以上堂! 排隊報名只係填張form, 唔須要付款, 輪到你時d staff會call你交學費!

I feel so bored and compared with kinder music. Tom Lee is not good. But my daughter like all of them   
‹ 上一主題|下一主題