用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 重點視學的報告在那裡可看到?
go

重點視學的報告在那裡可看到? [複製鏈接]

重點視學的報告在那裡可看到?

重點視學的報告在那裡可看到? 可否提供website?

醒目開學勳章 王國長老

Re: 重點視學的報告在那裡可看到?

咩叫重點視學呀, 呢條link arm唔arm?
http://www.ed.gov.hk/index.aspx?langno=2&nodeID=745
(俾d心機搵, 因為未必間間學校都有)

Charlotte_mom

唔該晒, 你真係好好人.

你唸左邊D學校比囝囝未呀? 我依家頭都大晒.

醒目開學勳章 王國長老

哎, 我個仔咁蠢.....梗係大包圍, 收左至算啦陰公!
你果頭我唔熟wor.....我只知聖母幾好呀, 又有中小學backup.....(屎喇, 慈雲山o係邊架)

charlotte mom

it's me again! hehe
just wonder if all the schools have this "重點視學報告" ? i only saw a few kinders being listed, where can i read the others ?
thanks again!

醒目開學勳章 王國長老

真係唔係間間都有架, 如果搵晒咁多年都無, 就真係無lu.....

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題