用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Re: 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (5) ...
樓主: CMMANDY
go

Re: 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (5) [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (5)

CMMANDY~

我星期六要返工,只有我老公帶 Tim 到,等我問吓佢先!

CMMANDY 寫道:
MMWong,

唔緊要喎, 妳百忙上來留言下, 我們已經好滿足喇!妳ga 時間已經係深夜1:30 喇!     今個星期, 如果11:00 在我樓下公園玩, 早唔早呢?CheaChea & SandyHung, 妳們覺得呢?

CMMANDY

Dear All,

第一期ga 校車費, 我們交左未呀! 我已經忘記左喇! 但今日找唔到文華個全名, 又唔記得幾錢?

CMMANDY

Audreyma & CMMANDY : 好多謝你地先! 希望唔係話佢有幾洩啦~~  

上年我地去唔到旅行,希望今年可以去番同到時再可以傾~

alalma,

CMMANDY 寫道:
Dear All,

第一期ga 校車費, 我們交左未呀! 我已經忘記左喇! 但今日找唔到文華個全名, 又唔記得幾錢?

CMMANDY

我地未交,今朝問左校車嬸嬸,放學會再俾張收費表我地睇.

NicolasBoy,

Thanks! 一開學我已經倫盡, 好彩學校未派書, 唔係分分鐘唔見咁本都有知啊!   

CMMANDY

NicolasBoy 寫道:
[quote]
CMMANDY 寫道:
Dear All,

CMMANDY

我地未交,今朝問左校車嬸嬸,放學會再俾張收費表我地睇.[/quote]

今早 我已交咗!

CMMANDY 寫道:
Dear All,

CMMANDY

SandyHung,

果然是精靈媽咪

[quote]
SandyHung 寫道:
今早 我已交咗!

SandyHung, Audreyma, SandyKL, alalma, ManLam, CheaChea, Furbabies, MMWong

check pm   

唉! 今日婆婆居然穿左便服俾天穎, 好瘀呀! 一會兒Ms Yiu 打, 真是瘀喇! 有無洞娟呀!   

便服?

CMMANDY 寫道:

唉! 今日婆婆居然穿左便服俾天穎, 好瘀呀! 一會兒Ms Yiu 打, 真是瘀喇! 有無洞娟呀!   

Why am I not getting the pop up alert for PM?  

SandyHung & All,

今早我同天穎沖涼, 刷牙, 諗住未咁快出去, 穿左條裙, 媽媽見到, 話天穎咁靘, 返學呀! 我可能笑話係喇! 佢以為就咁返學, 我真是現在彈彈下, 點會第一日返學著便服喎     

arm arm 去學校同接左Nicolas番黎,佢好開心依家~ 不過佢話唔左d好朋友lu...

唔通真是有L2C ga 小朋友, 去左第2 班, 又或者有d去左下午班

NicolasBoy 寫道:
arm arm 去學校同接左Nicolas番黎,佢好開心依家~ 不過佢話唔左d好朋友lu...

CMMANDY~

唔緊要喇! 可能之前 天穎返學校暑期班時 係著便服,所以 婆婆有所誤會,我相信老師唔會鬧ge,但 我只擔心天穎返到學校 見自己唔係著校服 會否喊呢?

SandyHung,

真是唔知點算, 唉! 不過, 過左去就算, 唔錯都錯左, 唯有'勤" 左去, 明天真是要叮囑好, 希望天穎明白喇!

CMMANDY

SandyHung 寫道:
CMMANDY~

唔緊要喇! 可能之前 天穎返學校暑期班時 係著便服,所以 婆婆有所誤會,我相信老師唔會鬧ge,但 我只擔心天穎返到學校 見自己唔係著校服 會否喊呢?

小朋友好快會忘記既~ 好似Nicolas咁,唔見左d好朋友唔開心,依家已經嚮屋企又玩又唱歌~

NicolasBoy ,

Thank you! 係喇! 但願如此     

sandyKL,
既然拎
‹ 上一主題|下一主題