用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局譚歐陽少芳紀念幼稚園 保良局譚歐陽少芳幼稚園=>家長請進
樓主: dna
go

保良局譚歐陽少芳幼稚園=>家長請進 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 保良局譚歐陽少芳幼稚園=>家長請進

Yes. 6 passport size photo.

Please also remember to bring your receipt to pick the text books.

綽盈媽咪 寫道:
我記得好似要帶學生相

THANKS
綽盈媽咪 ;-)

唔該晒各位..

醒目開學勳章

correction:

6 passport size photos [size=medium]in school uniform!

各位心情緊張嗎??  準備晒未呢!!

唔知28/8 會否見到你地呢, 我仔讀上午班

"Harvey Ng"

如當日有時間, 不如各媽咪和小朋友出來見見, 好嗎??

katiema

心情都有d緊張.9月1日唔知學校比唔比影viewcamera同相呢? 如果可以的話,我想影來留記念比囡囡大個自己睇.
綽盈媽咪 ;-)

Fatty,
喂! 你點呀? 仲担心返學d時間呀? 唔好担心啦,以前我都試過担心到死,事關學校比錯料我話囡囡返下午班, 原來我個囡返上午之正確.

綽盈媽咪,
當然得啦,呀!順道星期一比埋件校褸你啦.

Katiema,
你第一日返學會唔會自己帶,定還是坐校車呀? 希望星期一見到你啦.

各位媽咪星期一朝早見 !!

醒目開學勳章

CHUCHU,

Thanks. My son will be in PM session la!

該用戶已被刪除

Fatty

唔緊要啦,慢慢會習慣架啦,或者下學再轉上午啦,都有機架.

keep in touch !!
該用戶已被刪除

醒目開學勳章

Keep in touch la!

CHUCHU 寫道:
Fatty

唔緊要啦,慢慢會習慣架啦,或者下學再轉上午啦,都有機架.

keep in touch !!

CHUCHU
THANKS. SEE YOU NEXT MONDAY.
KEEP IN TOUCH.
綽盈媽咪 ;-)

Fatty
學CHUCHU話齍,遲少少再同學校申請轉上晝班.有D K2,K3都可以插到班.唔好太擔心....
綽盈媽咪 ;-)

醒目開學勳章

綽盈媽咪,

Thank you.

綽盈媽咪 寫道:
Fatty
學CHUCHU話齍,遲少少再同學校申請轉上晝班.有D K2,K3都可以插到班.唔好太擔心....

有咩記認先
記得預埋我

katiema 寫道:
各位心情緊張嗎??  準備晒未呢!!

唔知28/8 會否見到你地呢, 我仔讀上午班

"Harvey Ng"

如當日有時間, 不如各媽咪和小朋友出來見見, 好嗎??

katiema

各位好,
可能我講得太急, 冇麥回應, 一係星期一(1/9)送完佢地返學就去食野, e..唔係喎, 好似有得陪上堂tim, 放學後狂對面行人路企等呀, 好嗎?? 希望有回應啦!!

CHU CHU, 我會親自帶佢地返學, 唔坐校車啦, 2個要$1000 呀, 點坐呀!!! 我坐"的"都得啦, 係咪!  你好掛住我呢! 星期一tea tea 佢好嗎!!..hehe.

katiema

katiema

我緊掛住你啦.
星期一朝早係學校門口social 下就得,我要返工架,d 假期留返學校生日會用,放學放11:00,因為每逢果日都會約埋d同學仔媽咪飲茶,你都一齊嚟呀.到時我再搞飲茶聚會.

我 K1C 有無人同一班呀!

CHU CHU,

係喎, 唔記得你要返工tim, 頭1,2個星期要陪上堂, 我唔知個仔要唔要我呀!! 見到一定找你傾傾, 記得去飲茶叫我呀, 你知我烏下烏下嫁la.  我仔班主任係Miss 朱 & Miss Joey, 佢地點嫁, 過d 料比我喎!!

dna,

你咁快手上黎, 勁~~! 我仔K1B呀 , 唔同班tim, 唔緊要啦, 你係咪自己帶返學, 我自己帶, 有機會又可見見, 你諗住陪上堂幾多日呀??

katiema
‹ 上一主題|下一主題