用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人知順利村'室內遊戲室'係邊樹?
go

有冇人知順利村'室內遊戲室'係邊樹?

Re: 有冇人知順利村'室內遊戲室'係邊樹?

是否在順利村運動場內

Mandy23,
請問你知唔知由觀塘去可以搭咩車去呀?

請問你知唔知由觀塘去可以搭咩車去呀?

23,  23M, 26M

get off the bus at Shun Lee or Shun on estate,........there are 2+  stations ,  you should get of in the opposite of 順利村'運動場,  ...... or you can ask the bus driver.

觀塘泳池附近有架小巴到順利村架,
喺商場落行天橋過體育館,
'室內遊戲室'就喺順利體育館G/F~
icecream

各位,唔該晒!

47,睇吓lee到-->47號小巴
icecream 寫道:
觀塘泳池附近有架小巴到順利村架,
喺商場落行天橋過體育館,
'室內遊戲室'就喺順利體育館G/F~