用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有沒有人有出年校際音樂節二級綱琴獨奏的琴譜 ...
go

請問有沒有人有出年校際音樂節二級綱琴獨奏的琴譜 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問有沒有人有出年校際音樂節二級綱琴獨奏的琴譜

各位

出年校際音樂節的syllabus出左啦, 亞仔的綱琴老師亦已替他選了歌曲.  還有時間, 所以想問下有沒人會有以下的曲譜, 因為根據今年的經驗, 到時亞仔都係會背晒成首歌, 想看看可否省下不用買書, 今年那一本成$100呀, 只係為了那一首歌咋!!!

U106:

Five by Ten, Grade 2 -- Lengnick 3773

thanks

Re: 請問有沒有人有出年校際音樂節二級綱琴獨奏的琴譜

各位如果有琴譜可否pm埋比我or send e-mail比我呢?
謝謝

[email protected]

各位如果有琴譜可否pm埋比我or send e-mail比我呢?
謝謝  

雯雯 寫道:
謝謝  

me too   

my e-mail address is [email protected]

Thank you.

我都想要呀, 唔該send埋比我吖, thank you
[email protected]

我都想要呀, 唔該pm比我呀!  

kiwaiwong 寫道:
我都想要呀, 唔該pm比我呀!  

Can I have a copy of grade 1? Any body got? Thanks!
‹ 上一主題|下一主題