用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TKO Deborah (Part 4)
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 4) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 4)

wing530,fifi
你地好勁咁夜都唔瞓, 我就11:00 做左豬啦.
可能坐得多, 又成日網吧, 條頸同shoulder 好痛又倦好似梗左咁..

fifi, 游水我都係比vanna 玩下都知學唔到d咩, 但佢好開心佢個班一個對2個, 見佢成堂個口都停唔到係到笑, 隔住玻璃都聽到佢把聲
工人話尋日見到你地呀 : vanna 一見到我就話好好好肚餓, 放假佢食好多野, 一日要痾2次   

醒目開學勳章

>HINHINMOM,
乜你咁早起身呀!         昨晚上唔到黎咩?     無野喎, ok架~     

jaisy,

本來都幫stephanie報游水班,但好快full,要waiting list,哩個月又成日同侷去游水,學下學下,好似好有進步。    尋日會所打來問如果加班報唔報,我唸本來學前班要學的野自己都教到啦。仲報來作o羊。不如等下年入初班啦

尋日見到vanna啊,侷好開心o甘    出來時又見到侷係玻璃果度講野,我仲以爲侷見到你上緊來添   

醒目開學勳章

>jaisy
我都唔係成日咁夜架! 呢排都早訓左好多, 耐唔耐一次啦~   

>fifi
頭先唔記得覆你tim, 比人捉住左呀~   

Jaisy:

雖然係無限上網,但我唔習慣成日對住部電腦,亦唔想開住部機引誘eunice,所以都會停一停,比eunice休息吓,做吓其他嘢。

fifi:

唔使客氣,我記得的都會做(但我成日患失憶症,會唔記d嘢)   
全日班假期好似只有一星期,但我都冇比eunice返學,剩係比佢一星期返一日玩吓,消磨吓d時間,直到學校正式開學。(不過今個月要白蝕$3800)   

wing530:

我冇去過嗰間機械人餐廳,因除了個機械人外,其實冇乜吸引。不過你唔講我唔知,原來嚟間餐廳咁旺(前身的pizza-kingdom冇乜客仔o架)。

pinkpink,

你會比eunice上網玩d o羊遊戲啊?

全日班係唔係3號就開學?比侷係屋企透下都好,又有你一起,多d親子時間       

哩排eunice除o左學珠心算,仲返d o羊興趣班啊?

你樓下都好多野食,你大可以做無飯主婦,都唔會搵食艱難       

pinkpink
無計啦, 點都要比. 笑住比     

fifi
尋日佢唔知係咪悶傻左, 我見佢係咪咁叫個d ballet 同學講野, 但人地又見唔到佢囉~~~幾搞笑. 一路講到返屋企

我仲諗緊好唔好同vanna 開生日會, 我就book 左去disney 食buffet. 我同vanna 生日差幾日順便一齊食

jaisy,

睇vanna尋日都好興奮     

你就好啦,可以同vanna一起慶祝生日     

Stephanie今日返完博愛醫院小學提供的暑期班,一連4日,我都好滿意,stephanie玩得都好開心,有外籍交英文,小實驗,電腦,手工等。學校比o左好多資源入去。仲有證書儸。下年vanna都會有哩d機會,千祈唔好錯過。         

fifi
唔記得問你係邊到睇到呢d 暑假班?

jaisy,

唔使自己搵o架,係學校派返來。有幾間小學都有提供,好似田家炳都有,不過得哩間時間arm。你知德寳暑假幾短時間啦。其他8月的課程就唔得啦。你快手報名就得啦。真係好full o架。

醒目開學勳章

>pinkpink,
我都知前身果間野唔掂, 不過, 唔知而家呢間咁犀利姐!     見門口又無咩特別架喎, 又會咁多人

wing530
我唔想入disney 呀, 都無咩吸引 :wink: 當然係講我自己啦,  vanna 就去幾多次都想. 我都有反x車王飛尾, 都有keep 住.

wing530,

果間小學o甘唔可以報啦,在返暑期班之前完全無聼過個名    不過今次都多謝侷地安排o左非常豐富的課程比d小朋友。真係比錢讀都值得o架。何況唔使分文       

頭先stephanie跳舞,我去智趣樂幫侷報畫班,問o左學琴果度,係可以家長一起入去,唔使另加錢。如果時間arm,我會下個月開始比stephanie係果度試下。

jaisy,

係disney食buffet,有無d公仔出來o架。因上次去o左兩間酒店,一個公仔都見唔到 :-|  :-|

醒目開學勳章

>jaisy,
你都睇左反x車王喇~    會唔會睇"keroro軍曹"呀?

>fifi
你未聽過呢間小學咩? 呢間小學都好耐喇喎! 起碼都有6,7年架喇~   

我未知報唔報琴呀? 等我決定左讀"音小"先啦, 如果讀音小, 我就唔比anson係出面學琴喇, 等佢正式係學校學會好d呀! 如果唔讀音小先出去學囉~    

wing530,

你唸清楚沒啊?就算讀音小,都係年幾之後的事啦,再決定學唔學會唔會遲o左d啊     

FIFF
我睇左BK 有人去左翠樂庭個到食, 有幾多公仔走出來, 咁我咪試下囉. 仲訂埋CAKE.

學琴我都無再跟入去, 我一入VANNA 唔正經學

WING530
軍曹VANNA 唔鍾意呀, 佢都幾衰有時睇睇下會叫走~~

wing530,
頭先唔好意思呀, 入lift cut左你線, 但之後打返比你又唔通wor...     

fifi:

eunice好鐘意上網玩game,不過當然要比我揀過啦,好似sesame、bbc等的學習網咁囉。

學校暑假冇開珠心算班,而家請私人教練一星期學兩日游水。本來我家姐幫咗eunice報兒童瑜伽班及para-para班,但時間撞正開課時間,所以取消咗。 :cry:  :cry:

wing530:

就係因為平日冇乜時間比eunice,所以寧蝕學費都多d陪吓佢。如果唔係醫生建議唔好行咁多,就可以同eunice去吓d短線旅行/海洋公園/disney,等佢唔使成日陪我喺屋企悶 :-|  :-|

pinkpink~

‹ 上一主題|下一主題