用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TKO Deborah (Part 4)
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 4) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 4)

fifi,
我張annual pass 6/8到期, 我都會今個或下個星期六帶hinhin去多次, 但應該會4,5點先出發, 無o甘熱~   

ocean park真係唔識do, 我有打電話去問過, renew張pass有無優惠, 佢話可以free個早餐...      
o甘同新join o既, 有乜分別??

搞到我宜家都想轉去買disney3個月任玩pass, 等ocean park再有優惠自申請, 你話好唔好??

hinhinmom,

我都有o甘唸過,不過香港disney真係好細,上次連去兩次已經覺得無o羊好玩,3個月任玩會唔會玩兩次就覺得悶唔多想再去o架   

fifi,
hinhin見到disney個新廣告, 有個新game, 係

fifi,

如果你想訂Manuka honey, 咁我都訂埋啦, 但我未知要幾多度, 你趕不趕呀?

係呀, 今日放不到假, 聽日無問題.

你係不係同stephanie搭taxi去暑假班, 不如明天我來join你地, 因為我驚去到有排搵.

呢排又氣咁熱, 你都要小心身體呀.

hinhinmom,

我都想買annual pass, 因為wingwing去咗一次disney, 好似不够喉, 次次見到disney個廣告就話想去多次.

Dear All,

我想問下海洋公園生日係不係可以免費入場呀?

halaha,

manuka honey我會下星期先訂。

我係第一日搭taxi 咋,哩兩日都係自己楂車湊侷。搵就唔難搵,你上次唔係去o左宣基簡介會o既,侷就係宣基小學旁邊。

halaha,

唔記得問你,最後有無幫wingwing報哩邊的畫班。我唸住8月比stephanie繼續返vicky姐姐果度。

fifi,

我幫wingwing報咗新都城一期的創意跳豆畫室.

jaisy:

我係屋企做乜???咪日日坐係度發吽逗囉,我一開機eunice就撲過嚟,要同佢爭先有得用 :cry:  :cry:

fifi:

重記唔記得應承幫你留d教具布偶????我雖然無返學"大掃除",但搭人幫我留意留意,而家有一套,下次見面再比你啦!!!

hello, wing530 & hinhinmon 你地好
係"德寶"同"聖安德肋"呢兩個topic都見到你地既,佩服
wing530 ,你所講既麥x勞列強咭,係味早排個d 飯tastic世界盃列強咭呀,我有一張唔要架,係百搭咭黎架,如果你仔仔鍾意送比你喇.
[quote]
wing530 寫道:
>jaisy,
咁又唔貴重

halaha,

原來你係你果頭幫wingwing報o左啦。不過近屋企都好,唔使騰來騰去o甘辛苦嘛

pinkpink,

你唔提,我都唔記得o左啦 多謝曬你   

你悶就上來傾解啦    eunice全日班係唔係好早開學?

pinkpink
你就應該開住部機比佢玩一陣係又可以玩啦, 唔係無限上網咩, 一直在線啦.
好鬼悶~~ 悶到成日都倦~~可能濕氣重.   

我咪買左beeno 既, vanna 幾搞笑我奶奶搵佢出街去表弟到玩, 佢唔肯出話要留係屋企溫書

醒目開學勳章

>JAISY,
anson之前食緊西藥架, 佢又無鼻水, 剩係痰咋, 而家連續食左3日"猴早散"又好d喎, 而家無咩痰, 不過, 好耐唔耐都有1,2聲咳咁囉~

果條友算好彩呀, 我今日下午唔得閒上黎, 所以, 無爆佢大鑊呀, 頭先check 左pm, 見佢覆左我, 佢話返左大陸喎! 咁我就等多2日, 睇佢係咪有寄比我啦~   

你星期6帶vanna去夏水禮咪得囉!     vanna都係學左3堂之麻, 我有個friend都係果度學, 佢仔仔好似學左半年呀, 都係剛剛先肯放頭落水咋~

>fifi
我真係唔知disney有季card呀! $495就唔貴喎, 我地平時正價去, 好似都要$300幾啦, 不過, 去多2次就無咩玩, 都係ocean park好似好d喎!   

>halaha,
海洋公園生日係唔係可以免費入場, 我都好想知呀!     我都等緊呀! 你快d去check下啦!    

>linglingchacha,
係呀, 我地仔仔之前係呢度讀, k2轉左係st.andrew's呀, 所以, 你2邊都見到我地囉~   

係呀, 我仔仔鐘意飯tastic咭呀, 首先...多謝你先呀! 佢已有百搭咭喇, 所以, 佢唔需要呢張呀!    

>pinkpink,
我今晚過左將中食dinner, 唸住去新開果間"機械人餐廳"試下, 點知我7點就係門口, 已full booking, 咁犀利嘅, 你有無試過呀? 聽講你點菜時, 同個機械人講就得架喇, 咁勁!!     

wing530,

仲係唔係度啊?   

醒目開學勳章

fifi

係度呀!       你又咁夜先鼠出黎嘅~     

嘻嘻,洗o左頭,等幹儸

醒目開學勳章

我都係呀!     不過, 都差唔多喇, 今晚唔會太夜訓, 因為聽日要開會, 我仲未做好開會果份report呀!    

你哩排都幾忙哦,係唔係快手做曬d野好去旅行?

係啦,想問你去可樂厰係唔係下星期四啊?幾點集合知唔知?

醒目開學勳章

頭先係另一個topic睇到, 話播道8月開始招07-08小一喎, 唔知係咪呢? 佢好似話打電話問架, 我早2日都上過播道個校網, 都係話9月架~   

你除左宣小, 仲有無其他選擇呀? 宣小好多人報架, 聽講第 1 round都好難中, 而叩門d問題都幾難答, 而家我地要多d睇下人地講咩先得喇~

播道interview, 睇重英文 & 普通話, 聽落都幾難喎~

醒目開學勳章

你又知我幾忙?     可樂廠係3/8, 好似10點呀, 梗係.....係我呢邊集合啦~     

我見通告, 仲有2個o岩佢地, 不過, 我唔報呀, 1個去左旅行未返, 另1個去全日, 我怕去得太耐....會頂唔順, 所以, 唔去囉~

如果有6歲仲好呀, 我見有1個教整野食, 幾得意架!    
‹ 上一主題|下一主題