用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 三歲小朋友有什麼棋可以玩
go

三歲小朋友有什麼棋可以玩 [複製鏈接]

三歲小朋友有什麼棋可以玩

如題

Re: 三歲小朋友有什麼棋可以玩

you can buy the thomas land "Snake and Ladder" chess...quite interesting and up to their level

可以玩飛行棋...

我囡囡三歲時, 我買好多HABA系列既棋俾佢玩, 好有啓發性, 另外飛行棋都好好.  到小朋友大些少, 可以俾佢玩黑白棋同波子棋.

[quote]
yaumama 寫道:
我囡囡三歲時, 我買好多HABA系列既棋俾佢玩, 好有
:-):-) :-) 網路無邊....不能盡信 ....請自行過濾.. :-) :-) :-)
該用戶已被刪除

HABA系列既棋有好多系列, 大多訓練大小肌肉,反應,表達能力,計數,記憶力等, 好多好多....d棋重好靚,好得意.

尖沙咀New World最低個層有得賣, 價錢你要預左比普通棋貴好多, 但我覺得值得!!

[quote]
cc0217 寫道:
[quote]
yaumama 寫道:
我囡囡三歲時, 我買好多HABA系列既棋俾佢玩, 好有

‹ 上一主題|下一主題