用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 (已送出了)))))) 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包 ...
go

(已送出了)))))) 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包 [複製鏈接]

(已送出了)))))) 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包

送出 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包 XS size (藍色), arm 小一用

(已送出了)))))) Thank you
明天會更好..... 活著便是完全冇可比的精彩啊 !

Re: 送出 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包

I am interested. pls.check pm
MrsLee 寫道:
送出 一個 8成新的 Chiropak 護脊書包 XS size (藍色), arm 小一用

MrsLee,

我想要來俾細女用.  如何可以取得?  多謝!

Amy

Mrs Lee

我想問下點解你自己唔用?唔好用咩?
因為我啱啱考慮緊買唔買呢隻牌子。比D意見。

謝謝。

Mother_Boy

Hi MrsLee.

I have interest to my P.1 son too. Please contect me. Thank you.   

Mother_Boy,

好好用...用左2年仲好新淨(其實有95%NEW) ...不過要換大個小小咋 !!

MrsLee

Mother_Boy 寫道:
Mrs Lee

我想問下點解你自己唔用?唔好用咩?
因為我啱啱考慮緊買唔買呢隻牌子。比D意見。

謝謝。

Mother_Boy

明天會更好..... 活著便是完全冇可比的精彩啊 !
‹ 上一主題|下一主題