用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 Urgent!Band 2 and 3要叩門...屯門/天水圍
go

Urgent!Band 2 and 3要叩門...屯門/天水圍 [複製鏈接]

Urgent!Band 2 and 3要叩門...屯門/天水圍

請各位比d意見,屯門/天水圍有d咩Band 2 and 3學校可建議一下。
Thanks a lot.

Re: Urgent!Band 2 and 3要叩門...屯門/天水圍

屯門仁濟醫院第二中學,band2
新生命教育協會平安福音中學,band2
中華基督教會譚李麗芬紀念中學,band2
屯門鐘聲慈善社胡陳金枝中學,band3
佛教沈迦密香林紀念中學,band3
恩平工商會李琳明中學 ,band3
中華基督教會何福堂書院,band3
裘錦秋中學(屯門) ,band3
廠商會蔡章閣中學,band3
嗇色園可藝中學,band3

Re: Urgent!Band 2 and 3要叩門...屯門/天水圍

請問是點分band幾架﹖Thank you.
****未經本人許可, 不得轉載****

我個女三年前都要選學校,係老師講比我地知!

迦密唐賓南紀念中學,band2
香海正覺蓮社佛教梁植偉中學,band2頭
東華三院辛亥年總理中學,band2
深培中學,band3
加拿大神召會嘉智中學,band3

翁佑
我有四個老闆 大老爺 大小姐 細小姐 呂宋小姐 :-)

我喜歡:

屯門仁濟醫院第二中學,band2

設計、環境一流!校內老師都幾好。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

hi beverly@mimi :

我個女都係讀緊這間學校,校風唔錯,不過就太多課外活動!

我個女今年都入了呢間呀
‹ 上一主題|下一主題