用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想找游泳訓練班,教練一定要夠耐性?
go

想找游泳訓練班,教練一定要夠耐性? [複製鏈接]

想找游泳訓練班,教練一定要夠耐性?

唔想要惡教練,
因囝囝已很反感.
佢係初學者,
6歲.
學游泳目的為强身健體,
而非奪取奬牌.
有無好介紹?

AhLing :wink:

Re: 想找游泳訓練班,教練一定要夠耐性?

你可以試吓我位教練,佢好有耐性,我已pm教練資料比你

個教練之前都一個bk入面既家長介紹比我...
我覺得個教練都幾細心...所以介紹比妳...
希望可以help到妳啦
我最愛的囝囝,elvis(>3<)

我send我囡囡個教練俾你呀..
我囡囡之前都遇過2個惡教練~~
搵到而家呢個...就keep左3個月到啦..
佢幾好...又nice...又有耐心...最緊要同我囡囡好夾...
呢個係呀sir~~你睇下o岩唔o岩你...

若想找有耐性的教練, 我女兒正在跟一個男教練學游水,教得都幾細心, 如果你有興趣我可以pm佢d資料俾你.

我pm左教練資料比你

hi gillianbabe/ngc/june2005
各位好, 我仔仔3歲, 我都想比佢學游水, 之前比佢番泳班, d教練無咩教咁細個小朋友的經驗, 成日叫佢玩d佢吾明的遊戲, 所以阿仔吾係幾聽佢講.
如果你地介紹的教練係有教咁細個小朋友的經驗ca, 麻煩你地pm比我. thank you very much.
:wave:  :wave:  :wave:

cailford 寫道:
hi gillianbabe/ngc/june2005
各位好, 我仔仔3歲, 我都想比佢學游水, 之前比佢番泳班, d教練無咩教咁細個小朋友的經驗, 成日叫佢玩d佢吾明的遊戲, 所以阿仔吾係幾聽佢講.
如果你地介紹的教練係有教咁細個小朋友的經驗ca, 麻煩你地pm比我. thank you very much.

我已pm左比你參考

Ahling,

please check pm.

hi gillianbabe, ngc, june2005,

我囡囡3歲, 我都想佢學識游水以增強體質(因佢有氣管敏感), 請問可唔可以都pm 教練資料比我, 謝謝!    

Pls pm to me, thks.

我個囝2歲, 我都想佢學游水, 會唔會太細, 可唔可以pm 教練資料比我, Thanks!

saxonmama 寫道:
我個囝2歲, 我都想佢學游水, 會唔會太細, 可唔可以pm 教練資料比我, Thanks!

其實2歲我覺得比較細,你可等佢3歲左右先開始學游水會好d,現在只要你有時間帶囝囝去泳池玩吓水,習慣左唔怕水,到學游水時會比較快上手,不過我都會pm我教練比你參考吓

saxonmama,
2歲太細啦...不如你得閒take你個小朋友去玩下水...
等佢唔驚水先啦...咁樣會對小朋友遲d學游水有幫助~~
而家你俾佢學都可能唔會太明教練up咩...
所以唔駛咁快駛$俾佢學住哦!~~

mrs_lam~

已pm左比你,希望幫到你

marykwan615 寫道:
hi gillianbabe, ngc, june2005,

我囡囡3歲, 我都想佢學識游水以增強體質(因佢有氣管敏感), 請問可唔可以都pm 教練資料比我, 謝謝!    

已pm左比你,希望幫到你

elvismami,

唔該你pm教練D資料比我,
謝謝
elvismami 寫道:
個教練之前都一個bk入面既家長介紹比我...
我覺得個教練都幾細心...所以介紹比妳...
希望可以help到妳啦

Mrs Lam & ngc,

我都係等阿囝大d先學啦! 多謝你地d意見呀  

媽媽們:

pls check pm

june2005
‹ 上一主題|下一主題