用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 嘉諾撒(新蒲崗)家長請進
樓主: maxims
go

嘉諾撒(新蒲崗)家長請進 [複製鏈接]

Re: 嘉諾撒(新蒲崗)家長請進

大抽獎估唔到過喎!

醒目開學勳章

唔知點解e排上唔到學校綱,你

版主 醒目開學勳章

上到呀!個網轉左新款,不過我覺得d資料唔係好多,可能仲係製作中~

醒目開學勳章

上個星期六(1.13)一家三口去海洋公園玩,玩玩下見到嘉諾撒((新蒲崗))的學生,約十人(穿運動服)同一位老師,我問囝囝:你學校去海洋公園玩咩?囝答:唔知喎!
請問有冇家長知

各位,

想問

NIC媽咪 寫道:
上個星期六(1.13)一家三口去海洋公園玩,玩玩下見到嘉諾撒((新蒲崗))的學生,約十人(穿運動服)同一位老師,我問囝囝:你學校去海洋公園玩咩?囝答:唔知喎!
請問有冇家長知

係六年級在海洋公園攪的比賽中得到獎的獎品, 就係獎佢地去免費玩囉!

如果學校由3年班開始全英文就好啦   

簽名被屏蔽

請問各位家長, 有20分既小朋友今年是否一定入到此校呢? 升中派位如何?   

各位家長, 請問有那位想乘褓姆車回校而路線與本人下列的相同或差不多, 因已找到一間褓姆車, 他説如有3-4人可開一條新線。 如各位有興趣, 請郵或pm我留電話、姓名及路線資料, 收到後我與該車商議路線後, 再跟大家聯絡, 謝謝!

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

chunfung 寫道:
‹ 上一主題|下一主題