用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇小朋友住NT , 但係Kowloon Tong 返稚園? ...
go

請問有冇小朋友住NT , 但係Kowloon Tong 返稚園? [複製鏈接]

請問有冇小朋友住NT , 但係Kowloon Tong 返稚園?

如上!

你們會否擔心車程長呢!

由我屋企到幼稚園早上7:35 上車(尾站上車), 放學就12:40 到家(頭站下車), 你們覺得時間可以接受嗎?

我在"lum" 緊好唔好比佢出去kowloon tong 讀?

Re: 請問有冇小朋友住NT , 但係Kowloon Tong 返稚園?

唔該大家俾下意見!

Thanks.

Re: 請問有冇小朋友住NT , 但係Kowloon Tong 返稚園?

呀女九月會到九龍返K1,佢返下午搭車大約一個小時多d,你的時間ok呀,唔係好長姐,我個女現在係屯門返n1,返學好d二十分鐘到,放學就.....五十分鐘呀......屯門去屯門炸   

尾站上車頭站上車已是很幸運了. 究竟車程是多久? 我的兒子只是由大圍去九龍塘, 也要早1小時上車(比我坐火車還慢), 但放學就20分鐘到.

各位mama

多謝你們的意見, 知道你們的情形, 我就安心好多了!

3lamma

車程早上大約一小時, 回來就40 分鐘左右, 因為早上lion rock tunnel 會塞車, 所以耐少少!

Thanks!

:  :  :  :
‹ 上一主題|下一主題