用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 順德聯誼總會何日東小學 屯門何日東小學交流會(1)
go

屯門何日東小學交流會(1) [複製鏈接]

屯門何日東小學交流會(1)

我地搬黎這裡吧!   

Re: 屯門何日東小學交流會(1)

哎呀! 好彩入黎睇睇o者 , 我報到第2位! yeah!  

等我再整理下先:

06年9月入讀小一名單如下:

上午校
------
happymother123 -- 囡囡 --- 1D
noniki  -- 囡囡 -- 1A
益力多  -- 囝囝 -- 1B
eiainets -- 囝囝 - 1B
carriewu929 -- 囡囡 -- 1B
Vanness -- 囡囡 --
LILY007 ---
可宜 --- 囝囝 (二年級)
TOYRUS --- 囝囝 -- 1D

下午校
------
boey -- 囡囡 --- 1B
kristy555 -- 囝囝 -> 轉校 -- 鄭任安
anson0727 -- 囝囝 --- 1C
dingdong98 -- 囝囝 --- 1C
mavis1231 -- 囝囝  --- 1A

我到

boey,
hee  真係thank you 你整條link, 我真係唔識整架

唔使客氣,順手咋!
happymother123 寫道:
boey,
hee  真係thank you 你整條link, 我真係唔識整架

大肚肥婆..............到!

Kristy555,
     包米有無大包到呢   
Kristy555 寫道:
大肚肥婆..............到!

我都到咗啦!!!   

Present!

Good morning all,

不如大家分亨下小朋友學緊什麼課外活動丫..

123~ 合唱團/PIANO

e...我個女都返合唱團喎!我個女返香兒,你呢?
仲有學畫畫~
Good morning all,

不如大家分亨下小朋友學緊什麼課外活動丫..

123~ 合唱團/PIANO

我個囝囝都有返合唱團, 學畫畫, Piano, 所以囝囝話佢好忙, 但我覺得好過佢屋企睇電視。

Boey,

我女都係香兒架, 你是否去奧海城分團?

mavis, 你去邊學drawing ? 我唔知邊間好

anson, 你今日去左邊

happymother123,

anson, 你今日去左邊 --->  今日o既節目就精彩啦,  [size=large]係"訓晏覺", 我剛剛起身咋!  

[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_8_36.gif[/img]

係呀!我女返星期六3:00pm,初一A,你幾點呀?
Boey,

我女都係香兒架, 你是否去奧海城分團?

mavis, 你去邊學drawing ? 我唔知邊間好

anson, 你今日去左邊

mavis,
你邊樹返合唱團?
mavis1231 寫道:

我個囝囝都有返合唱團, 學畫畫, Piano, 所以囝囝話佢好忙, 但我覺得好過佢屋企睇電視。

突然間, 好想食壽司添 !

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_961.gif[/img]

合唱團我都有興趣喎, 點參加o架!

頭先BK又壞咗!我今日都有瞓晏瞓,呢幾日睇樓睇到好累...又唔夠瞓   
我尋晚食咗喇!
anson0727 寫道:
突然間, 好想食壽司添 !

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_961.gif[/img]

香港兒童合唱團

你入去睇,不過好似7月先招生.而家未有招生表格住,你到7月再留意吓,係插班.11月就新班.

屯門兒童合唱團要8歲先收.
anson0727 寫道:
合唱團我都有興趣喎, 點參加o架!
‹ 上一主題|下一主題