用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 是否九龍塘聖家第一志願未必得,但聯合道聖家第二志願可 ...
go

是否九龍塘聖家第一志願未必得,但聯合道聖家第二志願可能得? [複製鏈接]

是否九龍塘聖家第一志願未必得,但聯合道聖家第二志願可能得?

請教大家是否九龍塘聖家第一志願未必得,
但聯合道聖家第二志願可能得?
及九龍塘官小第二志願都可能得呢?

Re: 是否九龍塘聖家第一志願未必得,但聯合道聖家第二志願可能得?

WIN2007 寫道:
請教大家是否九龍塘聖家第一志願未必得,
但聯合道聖家第二志願可能得?
及九龍塘官小第二志願都可能得呢?

咁你究竟鐘意邊間??

Re: 是否九龍塘聖家第一志願未必得,但聯合道聖家第二志願可能得?

九龍塘聖家第一志願未必唔得, net41大部份女仔都揀marynoll, 所以揀聖家絕對有機會.

G-Ma 寫道:
九龍塘聖家第一志願未必唔得, net41大部份女仔都揀marynoll, 所以揀聖家絕對有機會.

我女個同學,第一志願係MCS,第二志願係九龍城聖家,佢派到第二志願,真的很好彩  

若第二志願係九龍城聖家都得,
即是第一志願一定得?
皇后MAMA 寫道:
[quote]
G-Ma 寫道:

我女個同學,第一志願係MCS,第二志願係九龍城聖家,佢派到第二志願,真的很好彩   [/quote]

皇后MAMA 寫道:
請問你女兒的同學是本區定誇網?

[quote]
G-Ma 寫道:

我女個同學,第一志願係MCS,第二志願係九龍城聖家,佢派到第二志願,真的很好彩   [/quote]
;-) :-D :-)

MCS,聯合道聖家和九龍塘聖家全都是41網,當然是本區學生,跨區機會接近0%。

shan-mama 寫道:
[quote]
皇后MAMA 寫道:
請問你女兒的同學是本區定誇網?

[quote]
G-Ma 寫道:

我女個同學,第一志願係MCS,第二志願係九龍城聖家,佢派到第二志願,真的很好彩   [/quote][/quote]
‹ 上一主題|下一主題