用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 仁立紀念小學家長區 (1)
樓主: lucy
go

仁立紀念小學家長區 (1) [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 仁立 & 仁紀面試

ming&long

上年都只係二百零人, 今年多成百幾人, 真誇張. 我諗仁紀會好d, 因為唔係全部都會有面試.
該用戶已被刪除

ming&long

我接仁紀電話時無問清楚係一個or父母都要去.你係咪問左只需一個去面試?

thanks!

MIMI&LONG 寫道:
lawerence wong,
sorry, 我唔記得糾正番仁紀係話是旦一位家長一定耍陪同出席..    唔係兩個一齊....

mimi&longlong
三百四十幾人去in .........好跨張姐.....
如果主恩收,你揀邊間呀......
該用戶已被刪除

你地又唔洗咁擔心,好多都係去玩下架姐.
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

MIMI&LONG

你唔好咁担心啦,都巳經係過去式啦,我地一齊展望張來 重有間祖天back up 你嘛!
今日考d嘜,可唔可以講吓???

冇希望囉.... 剛剛送左亞仔去仁立interview, 原來成三百四十幾人去in !!!!! :- 真係一句講晒, 唔係"化" ???       
個校長仲講只收8-10個..... 真係唔該晒佢呀 !

562005,lawerencewong,

你話仁紀會唔會都係咁 ? 如果係既我疊埋心水讀抽中個間算啦 !!          ?-
該用戶已被刪除

MIMI&LONG

你識得咁唸就好啦,我時時想話比你聽你嗰間係好野,但又驚比人誤會我做小動作,咁總之就平常心囉

[quote]
我都會開開心心比亞仔讀抽倒個間學校, 因為個間都係一間好學校!  

MIMI&LONG

今日真係忙d,同埋唸住你下午考無咁快返到來,點知入黎就比你嚇一驚囉     

MIMI&LONG

c 囉! 我個仔唔係好識刨冬瓜架喎   

562005,

你今日好忙呀 ? 成日唔見你 ?
佢都係話考佢見咩名, 講故事, 好似問常識問題, 冇考英文, 叫佢講普通話...

mimi&longlong
係呀~聽說你抽中的小學都唔錯架~

該用戶已被刪除

Hi, 各位,
尋日去完仁立,真係嚇c我, 三百幾人爭8-10個位     ,  今日 in 仁纪,希望唔好又嚇親啦    
該用戶已被刪除

562005,

我個仔今朝見完仁紀,情況不妙,個仔表現痳痳地....唉無行啦,我無叩其他學校們啦.個衰仔人哋問佢驚唔驚媽咪,佢話驚媽咪打,講到我好似個女魔頭咁.我老公重衰,人哋問佢平時點教小朋友,他說會比較輕鬆的,因為唔想小朋友成日都在咁緊張下生活,媽咪負責較讀書,大佬,出少句聲當幫忙,好心做壞事,激到我呀

我個仔是自組小朋友的,你只要湊夠數就得,如你有興趣,請告知,我話個電話你知

MIMI&LONG

我都好開心可以見到你   
我一聽到"德朗"個名,我估唔係你重有邊個,所以胆粗粗同你相應囉     
如果淨係in 上午就唔再in人,我估就200人以內囉!
你冇比老師問到口啞啞,咁你就叻啦 但我就中左地雷,之後賽後檢討就比老公係咁哦,話我平日同人傾計咁叻,點解今次表現咁差 :cry:  :cry:  :cry:我都覺得自己今次語無論次      
雖然兩位老有讚佢表現好好,但係佢媽咪表現咁差,真係失敗,點都好...........都過左囉,無得返轉頭,唯有等..............囉 :-|  :-|

‹ 上一主題|下一主題