用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會德田李兆強小學 有冇邊位媽咪既小朋友今年入讀德田李兆強小學? ...
go

有冇邊位媽咪既小朋友今年入讀德田李兆強小學? [複製鏈接]

有冇邊位媽咪既小朋友今年入讀德田李兆強小學?

Hi,

唔知做乜鬼, 之前開d topic都開唔返......

我個女今年會入德田李兆強小學啦, 有冇其他媽咪既小朋友都係呢? 一齊傾吓計, 交流吓消息啦.

Re: 有冇邊位媽咪既小朋友今年入讀德田李兆強小學?

我個仔都係派德田李兆強,我都好想知道這間學校好不好,妳有冇資料?

Hello,
你是自行排位還是統一排位入去架,你小女就讀哪間幼稚園呢?聽說德田李兆強小學都唔錯架!升中排有50%多排brand 1. 

我都想知???

我囡囡d同學有好幾個都考到德田李兆強小學.
佢哋响迦南幼稚園就讀.

Hello,

我小朋友未升小學架!但我有留意李兆強(平田)(德田)小學,以藍田區既小學來講都算好好啦 !不過老師10年以上年資有超過(58%)(42%),都係傳統學校功課可能多的
Michelle_MY 寫道:
我個仔都係派德田李兆強,我都好想知道這間學校好不好,妳有冇資料?
;-) :-D :-)

大家好!
我老公是李兆強校友,我們一家信奉基督教,請問囡囡將來入讀德田李兆強的機會有幾大?點樣計分架?

請大家幫忙。

請問知唔知德田李兆強小學好D, 還是秀戍坪的聖馬太小學好D?  有沒有朋友可比些意見?

HI,各位靚媽

得閒過來呢度傾下啦,我地D小朋友係今年P1架

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1028178&extra=page%3D1

HI!
你好,我個囡讀P1A班,你個囡囡是邊班呀!

原文章由 cherry_2005 於 06-6-15 13:42 硐表
Hi,

唔知做乜鬼, 之前開d topic都開唔返......

我個女今年會入德田李兆強小學啦, 有冇其他媽咪既小朋友都係呢? 一齊傾吓計, 交流吓消息啦.

原文章由 shan-mama 於 06-11-6 04:52 硐表
Hello,

我小朋友未升小學架!但我有留意李兆強(平田)(德田)小學,以藍田區既小學來講都算好好啦 !不過老師10年以上年資有超過(58%)(42%),都係傳統學校功課可能多的
...

hi, 我兩個仔讀二,六年級!

媽咪們你好,

德田兆強好小高年班家長架,一年班多, 我地在聖公會德田李兆強家長分亨站個 topic 多。得閒多的上來傾。

原文章由 媽咪們妳好 於 07-9-18 13:53 硐表

hi, 我兩個仔讀二,六年級!

katiekma,
你有冇甘過兆強網站,唔知係咪新呢? 冇嘢睇,你買到$116,補充你收齊未呀!學校有張欠單話欠我一本補充  

原文章由 katiekma 於 07-9-18 15:31 硐表
媽咪們你好,

德田兆強好小高年班家長架,一年班多, 我地在聖公會德田李兆強家長分亨站個 topic 多。得閒多的上來傾。

我都系欠 lee 本

原文章由 kt8001 於 07-9-25 14:54 硐表
katiekma,
你有冇甘過兆強網站,唔知係咪新呢? 冇嘢睇,你買到$116,補充你收齊未呀!學校有張欠單話欠我一本補充  

katiekma,
你知唔知會否有校服供應商來學校賣冬季校服嗎?
還是自己去購買呢!在邊度有得買
哈哈,我是問題少婦.

原文章由 katiekma 於 07-9-27 17:27 硐表
我都系欠 lee 本

回覆 # 的文章

有供應商黎學校賣校服!!
如果唔向學校買,可以向觀塘或藍田街市買都得!(街市d布料唔錯架).......
‹ 上一主題|下一主題