用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 問卷調查:請今年派到第一志願的入黎答條問題 ...
go

問卷調查:請今年派到第一志願的入黎答條問題 [複製鏈接]

問卷調查:請今年派到第一志願的入黎答條問題

有其他媽媽話小一學位分配的隨機編號和生日日期有關,

我想測試下係咪真既

請今年派到第一志願的寫下小朋友的出生日來做個統計

謝謝

Re: 問卷調查:請今年派到第一志願的入黎答條問題

我個女27號出世的

派到第一志願

我個仔都係27號出世的
派到第一志願
sandylaw 寫道:
我個女27號出世的

派到第一志願

咁啱o既 我囡都係27號出世派第一志願喎!

我相信唔關事, 小女19號, 派第一志願, 不過識兩個同年同月同日生的19號女仔, 一個派第一志願, 另一個第五志願喎!
:-D o係苦悶工作中,諗起shopping就開心 :-D

咁......即係唔岩啦

Evans:

都係今年嗎?

你女兒選的是受歡迎小學嗎?

sandylaw,

是, 今年, 很受歡迎的學校!
:-D o係苦悶工作中,諗起shopping就開心 :-D

我仔仔21號生日,今年派到第一志願
kingbb I am 7 years old. ;-) :-D :-D

仔仔29號生日, 今年派到第一志願.

My daughter is : 24th , she got first choice !

囝囝23號生日,今年派到第一志願.
[img align=left]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_f_01_446_01_01.gif[/img] [img align=left]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_f_01_594_01_01.gif[/img] [img align=left]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_f_01_775_01_01.gif[/img]

如果唔係日子, 會唔會係月份呀?

Toni媽媽咁講

跟表格無關係的, 是以出生日/ 月去抽, 好似抽六合彩之做法相似. 先抽出出生日之優先次序, 再抽月份之次序 所以, 同年同月同日出生之人若一個是派第一志願的話, 另一個亦一定是派第一志願. 但當然, 每個人之第一志願亦不是完全相同的. 不信可問問四周的人, 不是巧合的! 04-05年之第一個lucky number is 23/12. 所以, 當年全部(98年出生)12月23日出生之小朋友全派第一志願, 我公司兩個同事及一個舊同學之囡囡均派第一志願!

唔知我有冇理解錯呢

hi carcar

你就好啦!我囡囡又係29號生日, 派到第八!!!!
carcar123 寫道:

all parents might need also tell yr NET/SCHOOL,
or dif. NET/SCHOOL hv dif. lucky b-day,
otherwise it proof the allocation result wl not relate to childred's b-day la,

hanbe 寫道:
hi carcar

你就好啦!我囡囡又係29號生日, 派到第八!!!! [quote]
carcar123 寫道:
[/quote]

我仔仔17號生日,今年派到第一志願

都幾難調查,大家選區選校都唔同,仲要對年月日,而且抽成點都係由電腦決定

Net 11, My son is born on 7/12/2000, he got choice No. 6

我朋友個小朋友派第14志願, 他是28/9生日的
‹ 上一主題|下一主題