用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無仔女讀馬鞍山主風小學?
go

有無仔女讀馬鞍山主風小學? [複製鏈接]

有無仔女讀馬鞍山主風小學?

有無仔女讀馬鞍山主風小學?本來想選這間小學,但有朋友的子女在這同讀,他們批評那處的老師會針對某幾 學生,無愛心。而且學校不願接受家長意見,連家教會的幹事也無法改變學校想法??有子女在那校的家長,有甚麼評價?

Re: 有無仔女讀馬鞍山主風小學?

up

係呀!我都知道,如果送仔女讀就下一站油麻地

醒目開學勳章

我的囝囝是讀馬主風的,我又唔覺有咁的情況
你說老師會針對某幾個學生
我問過我個仔,佢話有些同學真係成日俾老師話,但係囝囝覺得他們真的成日都好頑皮,「老師唔話佢地都唔得」(我囝囝講)
如果學生行為唔好,老師唔理佢地咪仲弊,咁校風一定差
我囝囝讀左三年,我見教佢的老師都好有愛心,對他很有耐性,可能係我囝囝好彩啦﹗佢無遇過無咩愛心的老師。
我估間間學校都有好和唔好的老師,就算馬主風都可能有。
有時可能大家會有誤會(家長,老師,小朋友),多些和老師溝通就會了解小朋友的情況

師資好嗎?課程深唔深?

我的女女都係讀這間,這學校的老師是以愛心聞名的喎!

但係點解你開個新account專講主風?
‹ 上一主題|下一主題