用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 仔仔今年9月要選小學, 請問柴灣至筲簊灣區有什麼好學校? ...
樓主: 白燕
go

仔仔今年9月要選小學, 請問柴灣至筲簊灣區有什麼好學校? [複製鏈接]

Re: 仔仔今年9月要選小學, 請問柴灣至筲簊灣區有什麼好學校?

mayyeung2604 & inezlai,

己 post 左係之前, 你找下啦!

Re: 仔仔今年9月要選小學, 請問柴灣至筲簊灣區有什麼好學校?

thanks, Hei-Hei.

4. 丘佐榮/全日/筲箕灣
(熱門學校,可以試一試,功課多, 有丘佐榮英中backup)
冇中學backup架~~不過好多人派到好學校,我識好多人派婦女會~~
11.筲箕灣官小/全日/筲箕灣       
(校舍舊, 資料不多)我覺得麻麻地,比愛官差~~

慈幼男校無得選 (好以成績比以往差)而家又好返d喇~~我覺得呢間學校好好呀~~因為我仔讀梗,佢地d老師都好有愛心,我仔係一個麻煩學生,但佢地唔會標籤你係麻煩學生,一樣好有心機教~~新校長都做左好多野去令學校改變,值得一讚呢~~同埋而家轉左全日,我覺得應該會更好~~同埋又有中學backup可以煩少樣~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!我的Blog

Please send e-mail [email protected] to me. tks
‹ 上一主題|下一主題