用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有冇派到荃灣天主教石鐘山?
樓主: Nicole媽咪
go

有冇派到荃灣天主教石鐘山? [複製鏈接]

Re: 有冇派到荃灣天主教石鐘山?

Hi Nicole媽咪,

好呀!到時可以係荃灣區就找到,o吾使係小學雜談找來找去,大家都方便好多       
~~本來無一物,唯有孽隨身~~

Hi, rexmarco & 各位媽咪,

我好心急嫁,我已經開咗topic 係荃灣討論區,大家入去再傾好唔好呀,我等緊妳地...立即起行啦
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

Hi, cherrychunhim,

我6號註冊咗,妳以後要習慣click 入去石鐘山網頁睇下,可以睇下有咩通告,咁就唔會帶漏嘢啦,入面仲有好多嘢睇tim,cherry 我係荃灣討論區開咗topic 得閒入去傾傾好嗎?

我聽日交支票可能同妳地"擦身而過"
該用戶已被刪除

Hi:   ricky&sara,

我已係荃灣討論區開咗新topic,諗住比大家入去傾下學校問題,妳有興趣嗎?.....如果想仲唔起行
‹ 上一主題|下一主題