用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無d暑期班/學習班係朝早九點至一點架?? ...
go

有無d暑期班/學習班係朝早九點至一點架?? [複製鏈接]

有無d暑期班/學習班係朝早九點至一點架??

因為囝囝七八月放暑假,我朝早又要番工,又吾想掟去俾我爸爸湊,因為我爸爸吾會同佢講野又吾同佢玩(年紀大...同埋爸爸不嬲好內向),所以我想暑假朝早搵d興趣班/學習班俾囝囝上,我一點响鰂魚涌放工都可以即刻去接佢...吾知有無呢d暑期班既呢??我囝囝讀小一,七歲半,不過就有學障,所以都有d頭痛....有無媽咪有好介紹?
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

Re: 有無d暑期班/學習班係朝早九點至一點架??

灣仔循道衛理中心, 有half-day and full day暑期班,有好多活動,每個星期重有out trip, 唔知佢地收唔收有學障既學生,不如你打去問問呀~:wink:
contact number 28635671

http://www.methodist-centre.com/
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

and 提供早餐、午餐 &茶點
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

I know North Point's FRIENDS.
website: www.friends.edu.hk

My friend has tried last year, she highly recommend.

http://www.sageworld.com.hk/
‹ 上一主題|下一主題