用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!!
樓主: Alexismama
go

培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!! [複製鏈接]

Re: 培正05/06 K2媽咪~~~入

Heilai
lunch 啦   

飽飽   

Heilai
收到喇,failed :-|

Brian ma:
   你 點 知 嫁 , Brian 報 告    

Heilai
係daddy呀,咁岩佢漏左野在屋企,要返去攞 :-|

Brian ma:
    Oh, 5 緊 要 啦 , 繼 續 加 油 !    

Heilai
冇計啦,又再search過

老友

無所謂啦, 市場好多courses可考慮   

尋日行街街, 好似見到brian學英文間joyful呀, 係咪係山林道????

我都想summer搵d 普通話同英文ge playgroup比阿女, 英文有target, 但接送就要想想法子啦, 如果要攞假接送會唔會好誇張呢     

honey
    If 有 假 無 所 謂 啦 ,咁 當 然 響 ok 附 近 就 方 便 d  

老友
Brian而家讀緊果間在加拿芬道架,係呢,咁你英文班ge target係邊間呀?有冇聽過Learning plus, Berlitz(貝之玆)同Venture language?

老友

無呀,我無你咁有心機搵呢d料架, 你呢幾間有咩特色架???介紹下呀。

我有個fd介紹kids gallery, d course係比較creative同多數係鬼佬教, 我覺得阿女有時好stubborn, 所以想比d more creative ge course佢上   

老友

你尋日有無睇相呀, 阿女指住brian話佢扮鬼臉呀

honey
       有 咩 相 睇      

Brian ma:
     你 咁 多 料 ga      
brianchungma 寫道:
老友
Brian而家讀緊果間在加拿芬道架,係呢,咁你英文班ge target係邊間呀?有冇聽過Learning plus, Berlitz(貝之玆)同Venture language?

honey

佢地d生日相呀, 二小姐無架     

honey
   哦 ic, Brian always 都 扮 鬼 臉 ga 啦 ! Brian ma 呵          

老友
睇左啦,Brian成日影相都扮鬼臉架

老友,Heilai
Berlitz - Brian在04年summer去過上堂,西人教,一組大約3個小朋友,同age,用ge教材係芝麻街,可以上網,仲有埋普通話,不過一對一,怕Brian悶,地點Admiralty,我幫Brian約左Monday做test,睇下邊個group岩佢.
Venture-契女讀緊,但係10人一班,地點Wanchai
Learning Plus-冇朋友讀過,不過上網好似好掂,地點Wanchai/TST
Ready to Learn-朋友個仔讀緊,仲想轉潻,所以唔諗

Brian ma:
     果 然 係 1 位 精 靈 ga mami             , but Brian 去 HK side 上堂 咁 遠 呀   

Heilai
其實我地去香港區係方便過九龍區架     

Brian ma:
   Oh ic    

又 夠 鍾 啦          
‹ 上一主題|下一主題