用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 swimming coach
go

swimming coach [複製鏈接]

swimming coach

上星期我去咗mrs_lam介紹比我個教練試咗第一堂 ,
我囝囝今年四歲,開頭見到個教練幾高大囝囝好似有d驚,可能係怕陌生啦,哈哈  
之後個教練同我囝囝傾咗兩句 ,傾完之後囝囝就好似冇咁驚啦 , 教練用左d好funny既熱身之後,囝囝個樣好似幾開心
跟住就上咗一個鐘頭堂 , 全程我見到囝囝都學得幾開心 , 最後我就問囝囝 , 想唔想繼續學呀 , 佢就答"想" , 之後我問囝囝學得開唔開心 , 佢答"好開心" , 咁我就比咗五堂錢繼續學啦
之前有家長問mrs_lam教練呢個問題 , 所以想同大家分享一0下...希望幫到想知既家長啦!~

Re: swimming coach

e....完來妳上咗堂啦....
續上次蚊咬事件之後...我覺得呢個教練真係幾照顧小朋友...佢以小朋友安全為先...同我囡囡又玩得開心先最緊要...我覺得佢幾好先至會同大家分享意見....
amychan...希望你囝囝可以快d學識swim la...
得閒我地交流下d意見呀!~~

amychan2405 寫道:
上星期我去咗mrs_lam介紹比我個教練試咗第一堂 ,
我囝囝今年四歲,開頭見到個教練幾高大囝囝好似有d驚,可能係怕陌生啦,哈哈  
之後個教練同我囝囝傾咗兩句 ,傾完之後囝囝就好似冇咁驚啦 , 教練用左d好funny既熱身之後,囝囝個樣好似幾開心
跟住就上咗一個鐘頭堂 , 全程我見到囝囝都學得幾開心 , 最後我就問囝囝 , 想唔想繼續學呀 , 佢就答"想" , 之後我問囝囝學得開唔開心 , 佢答"好開心" , 咁我就比咗五堂錢繼續學啦
之前有家長問mrs_lam教練呢個問題 , 所以想同大家分享一0下...希望幫到想知既家長啦!~

MRS_LAM
可否pm 教練d資料比我睇睇呀 ,
我囡囡今年5.5 yer , 但係就好怕水 , 所以想比佢學0下游水
thx

patwong330
我已經pm咗d資料比妳啦....希望可以幫到妳啦

mrs_lam523 寫道:
續上次蚊咬事件之後...我覺得呢個教練真係幾照顧小朋友...佢以小朋友安全為先...同我囡囡又玩得開心先最緊要...我覺得佢幾好先至會同大家分享意見....
amychan...希望你囝囝可以快d學識swim la...

我囝囝今日可以張成個仔放曬落水啦...真係好開心

[quote]

[/quote]

mrs_lam523
可否pm教練d資料比我參考0下
thank

mrs_lam523 :

你可否pm一些資料比我﹖thx﹗
因為我囡囡係另一個會都學梗游水,
我想比較下有冇其他更好o既選擇﹗
JOESVINATIN :roll:

joesvinatin , himmama
我pm咗d資料比妳地睇...希望d資料可以幫到妳地啦

mrs_lam523,

可否pm教練d資料比我.  Thanks.

Thx a lot!!!
咁樣搵人教游水,都好特別下,
但係搵地方,都係一個好大既問題!!!!

joesvinatin 寫道:
[quote]

Thx a lot!!!
咁樣搵人教游水,都好特別下,
但係搵地方,都係一個好大既問題!!!![/quote]

有乜問題呀...可唔可以分享一0下

mrs_lam523,
Please also PM swimming coach details to me. Thanks.
Alex is a miracle from God!Hallelujah!

我屋企附近都只係得d公眾泳池,
請教練去d公眾泳池教會驚人多,
同埋教練會唔會有d咩道具去協助個小朋友游??!!
始終好似唔係好方便咁﹗

Hi MRS_LAM
可否pm 教練d資料比我呀 ,
Thx

Funnyma 寫道:
Hi MRS_LAM
可否pm 教練d資料比我呀 ,
Thx

我pm咗d資料比妳啦....睇0下可唔可以幫到妳

joesvinatin 寫道:

我屋企附近都只係得d公眾泳池,
請教練去d公眾泳池教會驚人多,
同埋教練會唔會有d咩道具去協助個小朋友游??!!
始終好似唔係好方便咁﹗

我見教練教我囡囡時都係用一板浮板同一個玩具仔...
有冇其他我就見唔到啦....

[/quote]

hallo mrs_lam523
可唔可以pm教練d資料比我呀....
thx

我見教練教我囡囡時都係用一板浮板同一個玩具仔...
有冇其他我就見唔到啦....

其實我囡囡而家係史丹福泳會度學,
佢地借左西灣河間韓國學校個泳池用,
冬天佢地係有30幾度既暖水池,
佢地d道具都幾多下,不過可能囡囡o個時係報學前班,
所以先比多d野吸引下佢,等佢唔怕水,
但佢地一個教練教幾個小朋友囉,
係冇一對一咁好架喇﹗

醒目開學勳章

Hi Mrs_lam523

可唔可以pm教練d資料比我呀....

tks
‹ 上一主題|下一主題