用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問下將軍澳有咩好play ground, 幼兒&幼稚園 ...
go

想問下將軍澳有咩好play ground, 幼兒&幼稚園 [複製鏈接]

想問下將軍澳有咩好play ground, 幼兒&幼稚園

我bb今年1year 人地話要開始找     

Re: 想問下將軍澳有咩好play ground, 幼兒&幼稚園

Tommysimmy:

我個仔現在讀緊海逸豪園商場一樓的kids play house,很好,我排了成年才有位給他返playgroup,但一歲唔知有沒有班,你可以打電話問下,2705 5123
I.

Re: 想問下將軍澳有咩好play ground, 幼兒&幼稚園

救世軍明德幼兒園

http://ccs.salvation.org.hk/directory.files/MTN/mtn.htm

我都係住將軍澳,不過我無比我仔仔讀區內既幼稚園,因為d朋友都話一般,所以我同朋友個仔都揀左讀香港基督教服務處大坑東幼兒學校,有褓母車接返放學,幾好架,你可以打電話查詢一下:27778020(蘇主任)
我同朋友個仔都讀得好開心,老師又細心,環境和地方又大又清潔,你可以參觀一下架!

醒目開學勳章

Sally21 寫道:
我都係住將軍澳,不過我無比我仔仔讀區內既幼稚園,因為d朋友都話一般,所以我同朋友個仔都揀左讀香港基督教服務處大坑東幼兒學校,有褓母車接返放學,幾好架,你可以打電話查詢一下:27778020(蘇主任)
我同朋友個仔都讀得好開心,老師又細心,環境和地方又大又清潔,你可以參觀一下架!

Sally21
請問褓姆車月費幾錢呢, 大坑東幼兒學校係全日or半天
thx
‹ 上一主題|下一主題