用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢 ...
go

我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢平呀? 請指教! [複製鏈接]

我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢平呀? 請指教!

我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢平呀?  請指教!

Re: 我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢平呀? 請指教!

EUREKA from Jusco, I bought it 2 years ago, still functioning very well. A4 Size, and the cost is about $300, but not very sure! Pls go and check it out urself!

Re: 我想買過膠機, 請問大家用過那隻牌子的過膠機好用及價錢平呀? 請指教!

I bought it from Jusco yesterday. The price is 259 but no gift.  Thank you!

MissKindy 寫道:
EUREKA from Jusco, I bought it 2 years ago, still functioning very well. A4 Size, and the cost is about $300, but not very sure! Pls go and check it out urself!

我係澳門買要420元呀~~~~     
‹ 上一主題|下一主題