用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 英基幼稚園:請問讀呢類幼稚園可唔可以參加小一派位 ...
go

英基幼稚園:請問讀呢類幼稚園可唔可以參加小一派位 [複製鏈接]

英基幼稚園:請問讀呢類幼稚園可唔可以參加小一派位

如題.
AhLing :wink:

Re: 英基幼稚園:請問讀呢類幼稚園可唔可以參加小一派位

醒目開學勳章

全部適齡孩子,都可以申請小一派位。

ESF kinder has only k1 & k2. If you want to join 小一派位, you have to find a local kinder for k3.

但讀英基既小朋友中文能力達到考 local 既小一嗎???
>>>>>????

dear all,

some of the parents let their children to study at two schools at the same time (e.g. one is ESF in morning class and one local school in afternoon class).  But it let the children tired.

filicity
‹ 上一主題|下一主題