用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 MUSIC FESTIVAL
go

MUSIC FESTIVAL [複製鏈接]

MUSIC FESTIVAL

有冇人可以大約講下個RUNDOWN比我聽, 小女個不負責任的琴老師叫佢睇下人點做, 跟住做就得喎

另外請問:
1. 一個SESSION LAST 幾耐?
2. 每人大約彈幾分鐘?
3. 如果排40, 可唔可以遲D去(TOTAL 有60個)?
4. 彈完是否可以走先, 會唔會有頒獎?

Re: MUSIC FESTIVAL

好難講一個SESSION LAST 幾耐,要睇吓你首歌有幾長,仲有係快歌定慢歌。我個女一級3個多鐘先完,我哋50幾號,座到好悶。番公司同D同事講,點知佢話佢個仔四級2個鐘完全走得果隻。
仲有朋友話比我知,佢琴老師有個學生50幾號,4:00去到(因為2:15開始),點知去到見人攞住分紙離開場地。

仲有彈完千祈唔好走先,因要等全部人彈完,評判才宣佈結果及頒奬,最後就派有評語嘅分紙。我就係第一次參加,彈完就走,結果等老師打電話嚟問幾多分先知。而加要等10日後,先可再打電話去音統署CHECK吓張分紙寄番去未。注意注意!!!!

lizaliu 寫道:
先可再打電話去音統署CHECK吓張分紙寄番去未。注意注意!!!!

???音統署???

你要準時報到架,如果唔係就自誤.通常個係上下半埸, 中間有小break. 一般都係兩至三個小時. 不過要個小朋友係處座咁耐真係好辛苦, 如果唔想欣賞其他參賽者表現, 可以報到之後, 如果唔係上下半埸頭幾個, 建議大家你開始後,自己鼠出來, 預計一下咁上下時間至入返去,唔悶到個小朋友發慌.間唔中係門口留意下叫到第幾號.
‹ 上一主題|下一主題