用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3) [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)

我有興趣呀! 但,Tim Tim 成日喺我睇

CMMANDY 寫道:
王子變青蛙    可惜我連看電視都沒有時候, 唔係實問SANDY 借來看    ,

簡直感同身受!

savanawong 寫道:
[quote]
CMMANDY 寫道:
王子變青蛙    可惜我連看電視都沒有時候, 唔係實問SANDY 借來看    ,

簡直感同身受![/quote]

我呢排忽略咗 Tim Tim,就係 因為每晚放工後返到屋企 第一時間追 呢套 30集ge愛情劇 ,攪到我老公話我 無聊兼白痴!   :cry:

[quote]
SandyHung 寫道:
我呢排忽略

CMMANDY,

天穎細佬好番好多就好了……海龍海馬這個湯我奶奶係會0係CYRUS食晒西葯后, 用來同佢清埋D頑痰的, , 當然啦, 一次係無咁快見到成效的, 所以你不妨試

ManLam~

若干年前,做義工時 見到d 公公 婆婆 有老人痴呆症,我哋不斷 帶領佢哋回想過去 同佢哋傾計 同埋 玩遊戲。
雖然 每星期佢哋都唔記得我,但 仍然好開心。

ManLam,

嘩5 個同學仔病呀! 真是好可憐, 回憶上星期, 我差D 出來, 真是小朋友病, 做媽媽的真是要痛死, 另外Cyrus 是否看陳健寧醫生呢??音樂細胞我都無架, 不過我覺得我對小朋友, 好有音樂的觸角   

SandyHung & ManLam,

妳們好有愛心呀! 我只是試過一次, 參加一間弱智人仕的活動, 他日我都要像妳們, 幫助有需要的人, 回饋社會

CMMANDY~

我無愛心架,我冷血架。
做義工 我玩吓咋!

我諗左好耐,都係唔去做義工咯,但我想捐款,寫左係回條度,問下捐現金得唔得。

SandyHung,

我有追睇「王子變青蛙」,我想問下其實單鈞灝係唔係已經記番哂所有事?電視依家講到佢去舞會,應葉天瑜既要求扮自己。初頭見單鈞灝果樣好娘,依家睇睇下佢做平民,覺得越睇越順眼。

Audreyma,

你依家追緊邊套韓劇?我

CMMANDY~

我無愛心架,我冷血架。
做義工 我玩吓咋!

我成日都覺得有小朋友的家長好難是冷血。
你老公確是講得對,你有咗BB真的不適宜做義工,他曰大把機會。

此於我本星期六無報名聽講座,因為驚入咗院生BB,到時請大家分享下俾我聽。
相反個義工行動就有參加,希望到時BB已經出世咗。至於復活咭比賽仍構思中。

CMMandy,
見到你要照顧兩個病咗既小朋友真係辛苦,你自己都要小心身體。
Manlam,
都希望Cyrus既病快D好番,佢學咗游水後身體會否好咗?
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

CheaChea,

Thanks! 我會好好保護自己& 2 個小朋友, 係喎, 話咁快
差不多到預產期喎, 飲緊綠豆沙& 腐竹糖水嗎?? 祝妳一切順利

CMMANDY

CheaChea 寫道:

CMMandy,
見到你要照顧兩個病咗既小朋友真係辛苦,你自己都要小心身體。

CMMANDY~

我無愛心架,我冷血架。
做義工 我玩吓咋!

信妳就奇    , 妳連人地個傭和小主人SHARE ICE-CREAM, 都誓要找出她主人, 就知妳絕非冷血喇    妳90歲實上天堂的   

我最近無追韓劇呀!有時陪Audrey訓覺,連自己都訓埋。

[quote]
SandyKL 寫道:

Audreyma,

你依家追緊邊套韓劇?我

CheaChea,

我祝你生個肥肥白白既BB女,相信BB女一定好似你同你老公咁眼仔碌碌。 到時可否去探你和BB呀?  :

Audreyma 寫道:
CheaChea,

我祝你生個肥肥白白既BB女,相信BB女一定好似你同你老公咁眼仔碌碌。 到時可否去探你和BB呀?  :

食薑醋   

ManLam,

妳復活節去邊度呀! 跟團嗎?? 貴唔貴呀! 老爺奶奶& 叔仔想去玩, 不過只可以5 日及食d唔辣及熱氣野, 日本他們唔喜歡, korea 又唔合食方面, 他們見到大陸一團4998    , 咁貴返大陸更唔抵   

CMMANDY,

ManLam好似話去Korea呀!

台灣或者新加坡又岩唔岩呢?

CMMANDY 寫道:
ManLam,

妳復活節去邊度呀! 跟團嗎?? 貴唔貴呀! 老爺奶奶& 叔仔想去玩, 不過只可以5 日及食d唔辣及熱氣野, 日本他們唔喜歡, korea 又唔合食方面, 他們見到大陸一團4998    , 咁貴返大陸更唔抵   

[quote]
Audreyma 寫道:
台灣或者新加坡又岩唔岩呢?

Audreyma

Thanks! 原來ManLam 去korea呀!     我未去過呀! Cyrus 實開心, 樂園合哂心水    , 我都覺得台灣好, 近又多野食, 提議他們先   
‹ 上一主題|下一主題