用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 女女入個間幼稚園唔好
go

女女入個間幼稚園唔好 [複製鏈接]

女女入個間幼稚園唔好

我個女間幼稚園d英文唔係太好,你地知唔知有冇d 班或課程可以比佢返下,等佢可以同d小朋友講多d英文呀
.因為我女女三歲,我怕佢過左e個階段難學d呀

thank you
懶惰人哪,你去察看螞蟻的動作就可得智慧.螞蟻沒有元帥,沒有官長,沒有君王, 尚且在夏天預備食物,在收割時聚斂糧食.懶惰人哪,你要睡到幾時呢?你何時睡醒呢?再睡片時,打盹片時,抱著手躺臥片時,你的貧窮就必如強盜速來,你的缺乏彷彿拿兵器的人來到。    箴言  6:6

Re: 女女入個間幼稚園唔好

小咪仔 寫道:
我個女間幼稚園d英文唔係太好,你地知唔知有冇d 班或課程可以比佢返下,等佢可以同d小朋友講多d英文呀
.因為我女女三歲,我怕佢過左e個階段難學d呀

thank you

There is Graceful Hands in Prince Edwards, its  program of English builder seems quite ok.
it can get much details at www.gracefulhands.com or phone Ms Kowok at 82278842  to ask her details.
Actually, other than English builder, it provides lots  of differecnt kind of english classes, my 5-yr old son is joining little scientist for 3 months, he loves it so much.

Re: 女女入個間幼稚園唔好

謝謝你
懶惰人哪,你去察看螞蟻的動作就可得智慧.螞蟻沒有元帥,沒有官長,沒有君王, 尚且在夏天預備食物,在收割時聚斂糧食.懶惰人哪,你要睡到幾時呢?你何時睡醒呢?再睡片時,打盹片時,抱著手躺臥片時,你的貧窮就必如強盜速來,你的缺乏彷彿拿兵器的人來到。    箴言  6:6
‹ 上一主題|下一主題