用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基灣小學 西灣河基灣家長請內進
樓主: Xanthe
go

西灣河基灣家長請內進 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 西灣河基灣家長請內進

all,

你地有冇睇家訊?講左更改時間表啦!

昨晚開完PTA大會,得知來年午膳供應商是大家樂。

7/13是籌款便服日,學生可穿便服回校上課!籌款原因是在地下停車場、基灣堂和新翼樓梯打通,方便小朋友放學。這個工程需要20萬,校長用了一年時間同屋宇署爭取。打通目的是為學生安全,例如放學下雨時唔會淋濕晒,唔駛同丘左榮爭放學,唔駛驚小朋友放學時被人推出馬路 / 佰生人接走.....請大家踴躍支持!

Xanthe 寫道:
all,

你地有冇睇家訊?講左更改時間表啦!

昨晚開完PTA大會,得知來年午膳供應商是大家樂。

7/13是籌款便服日,學生可穿便服回校上課!籌款原因是在地下停車場、基灣堂和新翼樓梯打通,方便小朋友放學。這個工程需要20萬,校長用了一年時間同屋宇署爭取。打通目的是為學生安全,例如放學下雨時唔會淋濕晒,唔駛同丘左榮爭放學,唔駛驚小朋友放學時被人推出馬路 / 佰生人接走.....請大家踴躍支持!

我女2008升小一,
我是畢業生, 應該有20分,
first round 入到機會大嗎?
有沒有家長可share?

機會當然較大,但未必入梗

因學校有宗教分,所以都好多人有20分,以我女果年計,都有好多人20分不入呢

醒目開學勳章

唉!現在好難找這個topic....

1B到以家都未知編班既事:cry:

嘩!找了很久才入到來呀 今天1C班已知 ,你可能等到星期四便知。

原文章由 sandylaw 於 07-7-3 18:18 發表
1B到以家都未知編班既事:cry:

醒目開學勳章

tiffanylau,

which class?

原文章由 tiffanylau 於 07-7-3 23:12 發表
嘩!找了很久才入到來呀 今天1C班已知 ,你可能等到星期四便知。

醒目開學勳章

All,

請到 part 2 啦!

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1048384&extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題