用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 送出屯門聖比得堂幼稚園校服
go

送出屯門聖比得堂幼稚園校服 [複製鏈接]

送出屯門聖比得堂幼稚園校服

送出 boy's 冬夏季校服,K1 小朋友 size,有意請 PM 我。

Re: 送出屯門聖比得堂幼稚園校服

怎麼聯絡你, 我的E-MAIL: [email protected]

THANKS

HINONG,
我之前見你話好似仍未決定係 Tuen Mun or Kowloon Tong 讀,你係讀邊間 St. Peter Church。請你 PM 我你既 tel no. Thanks。

禮禮媽:

是呀, 之前未決定, 但最近聽說st. peter 都幾好.
我都想安排他讀.
見你說要送出校服, 我想問是不是學校不好, 所以想轉 ??

我怎樣pm 電話給你. sorry, 因為新手, 所以不是太懂

Hi, HINONG,

唔好意思,校服已送出了。你唔駛驚,因為我地搬屋所以先轉校,如果住 Tuen Mun,St. Peter Church 都係我首選。

禮禮媽:

校服已送出, 沒問題.
你的仔仔讀那一間st. peter, 我住在黃金海岸附近, 我會參觀一下青山及兆麟, 先給仔仔讀N1.
你之前有沒有坐校車, 如果有, 大約多少錢??

你要搬, 是不是因為小朋友讀書的問題 ( SORRY, 好像很八   )

HINONG,
我小朋友之前是讀青山村 N1,因兆麟是沒有 N1的。我是自己接送的,因坐校車要差不多一個鍾,太耐。
‹ 上一主題|下一主題