用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 北角Q Club 優兒學會
樓主: nicnicchu
go

北角Q Club 優兒學會 [複製鏈接]

Re: 北角Q Club 優兒學會

nicnicchu 寫道:
尋日我個仔發燒, 所以冇去試堂, 但改咗下星期六; 唉, 佢尋晚燒到103/104度, 攪到我成晚冇瞓, 而家雙眼好似熊貓咁       

rmvv8888,

我冇佢website, 只有電話 2234 6616, 你試下打電話問下佢地; 其實我都係上個星期日同阿仔參加 Thomas 嘅 Party 先有機會去睇下, 咁啱想報的畫班個到有開course, 所以先考慮入會, 如果唔係唔會考慮, 我最怕比人綁著     

nicnicchu,
請問你去左thomas既party, 值唔值得去呢? 有咩玩架? 我miss左呢個function呀,唔該晒.

Hi QQ Moms

My child tried the gym class of sportsmanship and enjoyed it.  It includes jumping, ball rolling, balancing etc and some exercises.  Quite funny, you could try for your kids as well.   

Hi, all moms,

幾日冇上BK, 因為自己都病埋, 個鼻勁塞 瞓唔到, 好慘
所以最後都冇試堂, 同colorful kids真係冇緣 :-| 而家未再約試堂, 諗著等阿仔同自己真係好番哂先約, 費時到時又去唔到!

Littlepigpig,

Thomas個birthday party ok 啦, 都幾多嘢玩, 好似thomas火車玩具, 填顏色, 表演等, 可能因為地方大,所以佢地比好多人去, 攪到場面好熱鬧, 我個仔剩係玩火車軌, 其他都冇玩過, 但係佢到而家重記得, 成日話要去thomas birthday party    

nicnicchu 寫道:
Littlepigpig,
Thomas個birthday party ok 啦, 都幾多嘢玩, 好似thomas火車玩具, 填顏色, 表演等, 可能因為地方大,所以佢地比好多人去, 攪到場面好熱鬧, 我個仔剩係玩火車軌, 其他都冇玩過, 但係佢到而家重記得, 成日話要去thomas birthday party    

nicnicchu,
唔該晒呀! 我唸我個仔剩係見到thomas都已經開心到飛起攞, 不過佢地會唔會好hardsell架?

仲有無其他媽咪呢個星期去呢?

Any comment for Spelling Bee Game course
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

Dear soso1,
o...u have already changed to NP branch?? I m still in CWB.

各位媽咪,

我最後冇去Q Club嘅colourful kids試堂, 因為之前都想試嘅音樂班有位, 所以同阿仔去左試, 見佢玩得好開心, 就決定同佢報名,所以暫時唔會試畫班住, 不過多謝比過意見嘅媽咪      

Re: 北角QQ Club 優兒學會

rambobochan 寫道:
他們很多機構課程, 如果在自己中心讀, 會比qq club 要便宜, 加上要入會, 其實不抵.

我絕對同意,一個機構要攪不同的課程,好肯定唔一定瓣瓣都得,有些老闆根本是投資者,可能一竅不通,只是請人回來就算,質素難以控制,專一瓣的機構多一點保障,尤其老闆是專科就最好,如王xx芭蕾舞學校,xxxx合唱團等都是專科。

各位好!  我啱啱去完中英數開放日, 順便幫亞囡報埋名, 因為參加過 Thomas's party, 有臨時會籍, 所以用$1000就報到名.  用$800 coupon 報左 Attep course, 下Saturday就會開始上堂啦!  仲報左 Music Kingdom (曾雪麗) trial lesson.

其實如果住得近, 俾多少少有個 kid club-house 玩都唔錯呀!
‹ 上一主題|下一主題