用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進
樓主: TWLI
go

九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進 [複製鏈接]

Re: 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進

fionayeung,
已收到你的pm, 我會按指示做

913,
please check pm, thanks.

Lion_king

Re: 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進

913,
已收到你的pm, 我會按指示做

校服已經全部找到新主人了, 多謝各位支持

Lion_king

學校今日派左通告, 明年不用加學費, 即係我地一個月交$787.-咋

係時候開新版啦!

原文章由 fionayeung 於 07-6-13 20:48 發表
Y-3,

老師今日同我講, 場內唔可以拍攝同錄影, 所以我都幫唔到你啦 :cry:  check pm pls.

另外, 唔知有無人有多一張飛可以比到我呢?  謝謝!!

fionayeung,
913,

please check pm, thanks.

Lion_king

新版

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1104898&extra=page%3D1

大家學業進步.

2歲11個月定4歲入學好???

你們好:

我想問下你們各位的小朋友,有無人係9月出世
入學時做大仔的?即入學時3歲11個月近4歲
因為我個仔今年入學欠1個月才足3歲
有D學校如培正咁以經吾收因為要足3歲
成3歲11個月近4歲入學讀K1好似太大個
會吾會你地有D case 可以同我分享下,
佢地個學習情況會吾會有D問題!

[ 本文章最後由 dns 於 07-9-4 15:32 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題